Nevşehir Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği tarafından 14-20 Nisan Kutlu Doğum Haftası nedeniyle Peygamberimizin 1445. Doğum gününü anma program düzenlendi.

Nevşehir Devlet Hastanesi Konferans Salonunda düzenlenen programa Nevşehir Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Uzm. Dr. Muhammet Çömçe, Sağlık-Sen Başkanı Hakan Gündüzpolat, Tıbbi Hizmetler Başkanı Op. Dr. Erkut Bayram, Tesis Yöneticileri, Sağlık çalışanları, hasta ve hasta yakınları katıldı.

Sunuculuğunu Latife Bozdağ'ın yaptığı Program İstiklal Maarşının okunuşu ile başlandı, Kur’an-ı Kerim Tilavetini İmam Hatip Furkan Efe yaptı, Diyanet İşleri Başkanlığının hazırlamış olduğu Hz. Peygamber “Tevhit ve Vahdet” Gelin Birlik Olalım konulu Sinevizyon gösterimi yapıldı. Peygamberimizin Hayatından kısa kısa örneklerle günün anlam ve önemi üzerine konuşmayı Emekli İmam Hatip Hafız Cemil Usta Hoca efendi yaptı, Daha sonra Nevşehir Tasavvuf Musiki Sevenler Derneği tarafından oluşturulan Tasavvuf Musiki Grubunun Peygamberimize yazılmış birbirinden güzel eserlerinin sunulduğu muhteşem konseri ile son buldu.

Kapanış konuşmasında Genel Sekreter Uzm. Dr. Muhammet Çömçe kısa bir konuşma yaparak Programa katılımları ile destek veren Cemil Usta Hoca Efendi ve İlahi ve naadları ile programa renk katan Nevşehir Tasavvuf Musiki Sevenler Derneği Musiki Grubuna programın hazırlanışında emeği geçen herkese teşekkür ederek katılımcı konuklara günü hatırası adına bölge toprağından özel olarak yapılmış süsleme tabak takdim etti.

Program sonunda tüm katılımcı konuklara, Aşure, Gül ve Gönüllerin Sultanı Efendimiz’e (s.a.v) yazılmış “Muhabbet” adlı kitap hediye edilerek son buldu.