NEVŞEHİR BELEDİYESİ 3 MİLYON TL’Yİ AŞKIN HARCAMA YAPIYOR..Nevşehir Devlet Hastanesi Çevresi Modern Bir Kimliğe Kavuşacak...
Nevşehir Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği’ne ait Nevşehir Devlet Hastanesi’ nde,bu ay içerisinde başlatılan çevre düzenlemesi ve yol genişletme çalışmaları aralıksız devam ediyor. Nevşehir Belediyesi’nin 3 milyon TL’yi aşkın bir harcama ile Haziran ayı içerisinde tamamlanması planlanan çalışmalarla ,  Nevşehir Devlet Hastanesi 2 bin civarındaki otopark alanı, çocuk oyun alanı, dinlenme birimleri ve diğer sosyal donatıları ile  modern bir kimliğe sahip olacak.
Çalışmaların aralıksız devam ettiği Nevşehir Devlet Hastanesi çevresinde,Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver denetimlerini de sürdürüyor.Nevşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından sürdürülen çalışmaları yerinde inceleyen Nevşehir Valisi Mehmet Ceylan,Belediye Başkanı Hasan Ünver’den bilgiler aldı.
Nevşehir Sağlık Müdürü Dr. Rahim Ünlübay ve Nevşehir Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Atila Oğuz Boyalı’nın da hazır bulunduğu incelemede, Ünver çalışma yapılan hastane çevresini Vali Ceylan’a gezdirerek bilgiler aktardı.
Haziran ayı içerisinde hizmete kazandırılacak alanda 2 bini aşkın bir otopark alanı oluşturulacak. Hastaneye ulaşımda 30 metrelik bir yol genişliğinin de sağlanacağı çalışmalarla birlikte ambulansların Acil Servis bölümüne ulaşımı için de oldukça geniş bir yol ağı da oluşturuluyor. 
Trafik düzensizliğinin de sona erdirileceği bu alanda ayrıca, yeşil alanlar oluşturularak burada hastaneden yararlanacak kişilerin çocukları için de bir de çocuk oyun grupları konulacak  ve dinlenme bölümleri oluşturulacak.
Nevşehir Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği’ne ait Nevşehir Devlet Hastanesi’nde gerçekleştirilen çevre düzenleme ve yol genişletilmesine yönelik çalışmalar için 3 milyon TL’yi aşkın bir harcamanın yapılması planlanıyor.