AK Parti Milletvekili Av. Ebubekir Gizligider, Nevşehir Devlet Hastanesinde anjiyo ünitesinin en kısa sürede hizmete gireceğinin müjdesini verdi.

 NEVŞEHİR'E ANJIOKRAFİ BÖLÜMÜ AÇILIYOR

2015 Mart ayı içerisinde Nevşehir Devlet Hastanesine anjiokrafi merkezinin açılacağını ifade eden Nevşehir Milletvekili Gizligider; " Nevşehir Devlet Hastane'mizde hastalarımızın diğer illerde mağdur olmasının engellenmesi ve ilimizin sağlık alanında büyük bir sorununa çözüm olacağı düşünülen Kalp Cerrahisi ve Anjıokrafi merkezinin kurulması için görüşmeler Sağlık Bakanımız Mehmet Müezzinoğlu ile görüşülüp bu ünitelerin kurulması yönünde fikir birliğine varılmış olup gerekli alt yapı çalışmalarında tamamlanmasını müteakip 2015 yılı Mart ayı itibarıyla 1.550.000 TL maliyetle hizmeti açmayı planlamaktayız.

Dr. İ. Şevki Atasagun Nevşehir Devlet Hastanesi adı Nevşehir devlet hastanesi olarak değiştirilmiştir. Avanos ve Derinkuyu İlçelerine 9.850.000.00 TL bedel ile yapılan 10 Yataklı Entegre İlçe Hastaneleri tamamlanmış olup geçici kabulleri yapılmaya başlanmış olup şubat ayı itibarıyla hizmet vermeye başlanması planlanmaktadır. Hacıbektaş İlçesinde, 25 Yataklı İlçe Hastanesi yapım işi 3.568.000 TL bedelle 22.03.2012 tarihinde, yapım işine başlanmış ve yüklenici firmanın iflası sonucu tekrar ihale edilerek tamamlanmış olup geçici kabulleri yapılmaktadır".