Kurum Başkan Yardımcımız ve Daire Başkanlarımız  birliğimize  bağlı tesislerimizi yerinde ziyaret ederek inceleme ve temaslar da bulunmak üzere  Dr. İ. Şevki Atasagun  Nevşehir Devlet hastanesine geçti.

 

     Burada Hastane Yöneticisi Dr. Hakan Serçe’den Hastane hakkında genel bilgi aldıktan sonra Nevşehir Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterlik Yöneticileri, Hastane Yöneticileri ile birlikte Hastane içinde 12 yataktan 18 yatak artırılarak 30 yatağa  genişletilmesi planlanan Genel Yoğun Bakım Ünitesi ve bazı bölümleri gezerek incelemelerde bulundu.

 

    Nevşehir Valisi Abdurrahman Savaşı’da Makamında ziyaret eden Türkiye Kamu Hastaneleri Kurum Başkan Yardımcısı Op. Dr. Orhan KOÇ ve Daire Başkanları, Nevşehir K.H.B. Genel Sekreteri, Sağlık İl Müdürü, Halk Sağlığı Müdürü, Hastane Yöneticileri, valiliği ziyaretten sonra  Evde Bakım Hizmetleri Sağlık Personelleri ile birlikte Sağlık Bakanlığı’nın Evde Bakım Hizmetleri projesi kapsamında, Nevşehir de evinde Sağlık Hizmeti  alan 82 yaşında Meliha Güner adlı 17 yıldır yürüyemeyen ” Gonartroz”  teşhisi konmuş hastayı  evinde ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu ve projenin işleyişi hakkında yerinde bilgi aldı.

 

    Daha sonra Hastanemizin Konferans Salonunda Sağlık İl Müdürü Dr. Rahim Ünlübay, Halk Sağlığı Müdürü Dr. Mahmut Aydın, Nevşehir K.H.B. Genel Sekreteri Dr. Atila Oğuz Boyalı, Birlik Başkanları, ve birliğe bağlı tüm Tesis Yöneticileri ile birlikte Tesislerin Genel Durum, İşleyişi hakkın da  İstişare ve Değerlendirme toplantısı  yapıldı.

 

   Türkiye Kamu Hastaneleri Birliği Kurum Başkan Yardımcı Op. Dr. Orhan KOÇ ve Daire Başkanları ziyaretlerinin ardından  Ankara’ya hareket ettiler.