Nevşehir Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğinde Mali Hizmetler Başkanı İsmail Oymak görevinden ayrıldı. Genel Sekreterimiz Uzm. Dr. Muhammet Çömçe, görev yaptığı süre içerisindeki başarılı çalışmalarından dolayı İsmail Oymak’a Teşekkür ederek Plaket Takdim etti yeni görevinde başarılar diledi. Nevşehir Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterli Mali Hizmetler Başkanlığı görevine Nevşehir Sağlık İl Müdürlüğünde Yönetim Hizmetleri Şube Müdürü olan Bircan Yaman atandı.

 

Nevşehir Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğine bağlı Nevşehir Devlet Hastanesinde Başhekim Yardımcısı olarak çalışan Op. Dr. Sami Bilici görevinden ayrıldı. Genel Sekreterimiz Uzm. Dr. Muhammet Çömçe, görev yaptığı süre içerisindeki başarılı çalışmalarından dolayı Op. Dr. Sami Bilici’ye Teşekkür ederek Plaket Takdim etti yeni görevinde başarılar diledi. Nevşehir Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcılığı Görevine ise Nevşehir Devlet Hastanesinde Anestezi ve Reanimasyon Uzmanı olan Uzm. Dr. Serhat Özçiftçi atandı.

 

Nevşehir Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğine bağlı Kozaklı Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesinde uzun süredir boş olan  İdari ve Mali Hizmetler Müdürlüğüne ise Nevşehir Ağız  ve Diş Sağlığı merkezinde Şef olan Metin Berk atanmıştır.

 

Nevşehir KHB Haber – Ahmet Ak  www.nevsehirkhb.gov.tr

 

 

Eski Nevsehir Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği Mali Hizmetler Başkanı İsmail Oymak

 

 

Eski Nevşehir Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcısı Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Sami Bilici