Nevşehir KHB Genel Sekreteri Uzm. Dr. Muhammet Çömçe Veda ve Teşekkür Mesajında; 3,5 yıldır yürüttüğüm Nevşehir Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterlik görevim; Sağlık Teşkilatındaki yeni yapılanma nedeniyle sona ermiştir.

Teşekkürler Nevşehir...!

Görevde bulunduğum süre içerisinde; Koroner Anjiografi Ünitesi, Onkoloji Ünitesi, Palyatif Bakım Ünitesi, Uyku Merkezi, İlk İmplant uygulanması gibi özellikli hizmetlerin hayata geçirilmesi , ben ve ekip arkadaşlarıma  kısmet olduğu için Rabbime Şükrediyorum.

Görev sürem içerisinde;  Başta Sayın Valimiz, Milletvekillerimiz, Belediye Başkanımız, Kurum Yöneticisi arkadaşlarım, Sağlık Yöneticisi arkadaşlarım ve ekip arkadaşlarım olmak üzere  bizlere destek olan herkese teşekkür ediyorum.

Gören gözümüz, işiten kulağımız; ilimizdeki ve tesislerimizde ki  bütün Basın mensubu arkadaşlarıma da ayrıca teşekkür ediyorum.
Ve Hastane çalışanı arkadaşlarım; Yönetici, Hekim, Eczacı, Hemşire, Teknisyen, Tekniker, Memur, Şoför, Sekreter, Güvenlik, Temizlik görevlisi, Mutfak çalışanı, Çaycı...; hepinizi seviyorum, hepinizi çok özleyeceğim.

Kendilerine hizmet etmekten onur duyduğum Nevşehir Halkına; Saygı ve Muhabbetlerimle.
 
Uzm. Dr. Muhammet ÇÖMÇE