Nevşehir KHB - Nevşehir Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğine bağlı  Tesis Yöneticileri Osmaniye Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğine bağlı  Tesisleri ziyaret etti.
Osmaniye Ziyaretine Nevşehir Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Ömer Anlar, Nevşehir Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Dt. Vural Özçelik, Nevşehir Devlet Hastanesi Hasta Hizmetleri ve Otelciliği Müdürü Harun İş katıldı.
90 Gün Çalışması kapsamında “Eşleştirilen İl Genel Sekreterlikleri Ortak Çalışma” başlığı altında gerçekleştirilen Osmaniye İli Kamu Hastaneleri Birliği ziyaretinde ilk olarak Genel Sekreterlik ziyareti gerçekleştirilmiştir. Genel Sekreterlik çalışmaları hakkında genel bilgiler alınmış ve uygulamalar hakkında görüş alışverişinde bulunulmuştur.
Ziyaretin ikinci aşamasında Osmaniye İli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği’ne bağlı 445 yataklı Osmaniye Devlet Hastanesi, 150 yataklı Kadirli Devlet Hastanesi ve Osmaniye Ağız ve Diş Merkez’inde incelemeler yapılmış ve tüm tesislerin kurum ve kalite standartları kapsamında uygulamaya koyduğu  projeler incelenmiştir.
Osmaniye Devlet hastanesinde hizmet veren Acil Servis, Yoğun Bakım Ünitesi, Radyoloji, Nükleer Tıp, Poliklinikler, Evde Bakım Hizmetleri, TRSM ve Dekontaminasyon birimlerinde gerçekleştirilen örnek uygulamalar yerinde incelenmiştir.