"Sosyodrama ve Barış" -"Sociodrama and Peace" / İstanbul Psikodrama Enstitüsü Deniz Altınay, yurtdışında dünyaca ünlü psikodramatistlerden Curtain Up Ron Weinner, Kate Kirk ve  Diane Adderley ile barış için önemli bir çalışmayı gerçekleştirdi.

27-28 Mayıs tarihlerinde 23.Uluslararası  "Sosyodrama ve Barış"  isimli bu kongrede, dünyaca ünlü Psikodramatist Deniz Altınay ın yönettiği Türkiye genelinden yaklaşık 200 kişinin katılımıyla gerçekleşen  "Psikodrama Tanımı" yarışmasında, Kayseri de Psikodramatist  Şeref Algur hocanın yönettiği Kayseri 1 Grubundan Kapadokya Hastanesi'nden Nevsehir'li Psikolog/Psikoterapist Fatma Çakır Çalışkan 2.oldu. Yaptığı tanım uluslararası literatürde hem yabancı dillerde hem Türkçe dilinde yayınlanacaktır.
Kendisinin ifadesinde:
"Mesleğimi büyük bir aşkla yapıyor önce kendimin sonra da insanların iç dünyalarında kalıcı ve sağlıklı  değişikliklere vesile olmayı temenni ediyorum. Memleketim için ideallerim büyük ,aldığım eğitimlerle alanımda daha verimli olmak ve toplumun temel taşı olan "Aile yi iyileştirme"  nin temel hedefim olduğunu belirtmek isterim. Bunun için hayatımın sonuna kadar gayret gösterip çabalamayı diliyorum Allah tan.Zira kutsal bir misyon yüklendiğimizi düşünüyorum. Çaba bizden takdir Allah tan."