Nevşehir Devlet Hastanesi yerleşkesinde yapılması planlanan Yeni Nevşehir Halk Sağlığı Müdürlüğü Binası ve Merkez Toplum Sağlığı Binası projesinde sona gelindi. 

AK Parti Nevşehir Milletvekili Murat Göktürk, yapılan sağlık merkezinin bir yıl içerisinde tamamlanarak Nevşehir Halk Sağlığı Müdürlüğü'ne teslim edileceğini müjdeledi.


AK Parti Nevşehir Milletvekili Murat Göktürk konu hakkında FİB Haber Merkezimize yapmış olduğu açıklamasında; " Nevşehir'de yapılması planlanan ve Projesi çizilen sağlık kompkesi için Şuan projesi Bakanlık tarafından denetleniyor. Proje Bakanlık tarafından onaylanınca, ihale çalışmaları başlayacak. Toplam 6000 metre kare kapalı alanı olan, için de Halk sağlığı idari birimleri, kanser erken teşhis merkezi, verem savaş, sağlıklı yaşam merkezi, iş sağlığı ve güvenliği merkezi, merkez toplum sağlığı olacak Sağlık kompleksi binası bu konuda önemli bir eksikliğide tamamlamış olacak. Şimdiden Nevşehir halkımıza hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum dedi.

3 katlı olarak yapılması beklenen Yeni Nevşehir Halk Sağlığı Müdürlüğü Binası ve Merkez Toplum Sağlığı Binası Bu yıl içerisinde başlayıp 2017 de tamamlanması planlanıyor.