Nevşehir Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğinin ev sahipliğini yaptığı, Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu Yetkililerinin ve Aksaray, Niğde, Kırıkkale ve Kırşehir Genel Sekreterliklerinde görevli Klinik Mühendislik ve Biyomedikal Depo Sorumlularının katıldığı  Eğitim, Nevşehir Devlet Hastanesi Konferans salonunda  yapıldı.

 

Nevşehir, Aksaray, Niğde, Kırıkkale ve Kırşehir Kamu Hastaneleri Birliklerinde görevli Klinik mühendislik ve Biyomedikal Depo Sorumluları, Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu Mali Hizmetler Stok Takip ve Analiz Daire Başkanı Uz. Ecz. İrem Mühürcü, Biyomedikal Mühendis Uz. Danışman Bilal Beceren ve Uz. Danışman Serhat  Aladağ, MKYS Yazılım Geliştirme Sorumlusu Mustafa Günay, Biyomedikal Depo Yönetimi, Klinik Mühendislik Hizmetleri ve yeni uygulamalar süregelen ve yapılması planlanan çalışmaları hakkında katılımcılara uygulamalı  eğitim sunumu yaptı.

 

Ayrıca Nevşehir Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği Tıbbi Hizmetler Başkanı Op. Dr. Ali Değirmenci, Hastane Yöneticisi Dr. Hakan Serçe,  Hastane Başhekim Yardımcıları Uzm. Dr. Gülşah Karaaslan, Uzm. Dr. Serhat Özçiftçi, Hastane İdari Mali Hizmetler Müdürü Erhan Çınar, Müdür Yrd. Nuh Bülbül, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Aslı Asar da eğitimde  hazır bulundu.

 

Nevşehir KHB Haber – Ahmet Ak  www.nevsehirkhb.gov.tr