Fizyohand Manuel Terapi ve Sağlıklı Yaşam Merkezi reformer eğitmeni Esra Gülseren, Nevşehir’de ilk olan Reformer Salonuna  bayanların göstermiş olduğu ilgiden memnun olduklarını söyledi ve geçtiğimiz kasım ayından bu yana 50 kişiyi daha sağlıklı ve fit bir görünüme kavuşturduğunu kaydetti.
  • Bireysel reformer (aletli) pilates
  • Bireysel yoga seansları
  • Hamile pilatesi (kişiye özel)
Haftada 2 ya da 3 seans reformer egzersiz konseptini uyguladığını söyleyen Esra Gülseren,pilates modelinin sadece 3 seansta farkını hissedeceğinizi, 20 seansta tamamen farklı bir vücuda sahip olup 30 seans sonunda tamamen yenilenmiş sağlıklı özellikle sıkı karın ve sırt kaslarına sahip olunacağını belirtti.

Reformer pilates’in mat pilates’ten en önemli farkı ,matpilatesin vücut ağırlığı kullanılarak yapılmasına karşın reformer aletinin olağanüstü hesaplamalar sayesinde eklemlere yük bindirmeden kasların daha çabuk kuvvetlenmesini sağlayan dirençli bir egzersiz sistemi olması.Örneğin,reformer üzerinde belinizi hiçbir şekilde zorlamadan karın egzersizleri çalışabilmeniz mümkün.Bu da reformer’ın sağlık problemleri nedeniyle spor yapamayanları bile mutlu edecek bir egzersiz metodu olmasını sağlıyor.

Reformer (aletli) pilates vücudu sıkılaştırmak, inceltmek ve güçsüz kasları güçlendirmek için harika bir egzersiz türü.Reformer derslerini tek veya iki kişi olarak yapıyoruz.Bu sayede sizinle birebir ilgileniyor ve sizin belirlediğiniz amaç doğrultusunda size özel program uyguluyoruz.
 Ayrıca yoga eğitimi aldığını da kaydeden Esra Gülseren, kişiye özel yoga dersleri ile de esneklik ve rahatlama sağladığını belirtiyor.

Bize kulak verin. Bize sunulmuş tek bir yaşam ve bakmamız gereken ait olduğumuz bir beden var.Harekete geçerek bedeninizi ve hayatınızı daha sağlıklı ve fit yapacağız!
İletişim:  0384 2152545
Adres    : 15 Temmuz Mah.(Eski Ragıp Uner Mah.) Vefa Küçük Caddesi Kayseri Pide Salonu 2 Yanı
                 Merkez/Nevşehir
 
GENEL HİZMETLERİMİZ;
*Bel ve Boyun Fıtığı,
*Diz ve Kalça Kireçlenmeleri,
*Omuz ve Sırt Ağrıları,
*Omurga Eğriliği(Skolyoz)
*Sinir Sıkışmaları,
*Ms, Parkinson, İnme gibi nörolojik rahatsızlıklar,
*Migren, Baş Ağrısı,
*Uyku Bozukluğu,
*Sindirim Sistemi Rahatsızlığı,
*Diyetisyen Hizmeti,
*Bölgesel Zayıflama,
*Bayanlara özel salonda bireysel reformer(aletli pilates) ve yoga
 
 
İletişim:  0384 2152545
Adres    : 15 Temmuz Mah.(Eski Ragıp Uner Mah.) Vefa Küçük Caddesi Kayseri Pide Salonu 2 Yanı
                 Merkez/Nevşehir