Nevşehir Devlet Hastanesi bünyesinde, Nevşehir'in sevilen saygın eşraflarından "Öbekli Ailesi" tarafından yapımı üstlenilen ve projesi tamamlanan 50 yataklı müstakil Diyaliz Merkezi için protokol imzalandı.

Nevşehir Islah OSB'de NTSO Başkan Vekili Sanayici iş adamı Mehmet Ali Öbekli'nin Nevsaç firması ofisinde gerçekleştirilen protokole Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Ebubekir Gizligider, İl Sağlık Müdürü Rahim Ünlübay, Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Muhammet Çömçe ,Nevşehir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Salaş ve Hafız Cemil Usta katıldı.

Vali Aktaş, Nevşehir Devlet Hastanesi bünyesinde yapılacak olan Diyaliz merkezinin yapılmasına katkı sağlayan Öbekli Ailesi'ne teşekkür etti. 


Nevşehir Devlet Hastanesi yerleşkesinde ek bina olarak kurulacak olan diyaliz merkezinin yapımını üstlenen Öbekli ailesi adına NTSO Başkan Vekili Hayırsever iş Adamı Mehmet Ali Öbekli'ye teşekkür ederek sözlerine başlayan Milletvekili Mustafa Açıkgöz de “Sağlık insan hayatı için çok önemlidir. Bundan dolayı da sağlığa ne kadar yatırım yapılırsa azdır. Bir kez daha bu örnek hareketi için Öbekli Ailesi adına Nevşehirli kıymetli Sanayici İş Adamımız Mehmet Ali Öbekli'ye teşekkür ediyorum” dedi.

Nevşehir Milletvekili Ebubekir Gizligider ise, "Zor günlerden geçtiğimiz şu günlerde hayırsever hemşerilerimizin bu hayrıyla sevinmiş bulunuyoruz. Kendisine çok teşekkür ediyor, Yüce Mevla'dan kazancının bereketlenmesini niyaz ediyorum." dedi.

Nevşehirli Hayırsever Mehmet Ali Öbekli ise Ailemiz adına doğup büyüdüğümüz topraklara sağlık alanında katkı sağlıyor olmanın mutluluğunu yaşadığını belirterek çalışmaların en kısa sürede tamamlanarak hizmete sunulacağını belirtti.

Tören, yapılan bağış protokolüne imzaların atılması ile son buldu.


Nevşehir'e "Mustafa Öbekli Diyaliz Merkezi" Kuruluyor!

Müstakil Diyaliz Merkezi Hayırsever İş Adamı Mehmet Ali Öbekli'nin Merhum Babası Mustafa Öbekli adına yapılacak...

Nevşehirli hayırsever Öbekli Ailesi tarafından yapımı karşılanacak ve bu ay içerisinde protokol yapılarak inşaasına başlanacak olan "Mustafa Öbekli Diyaliz Merkezi"nin yıl sonuna kadar hizmete girmesi bekleniyor.


Bu güzel hizmeti şehrimize kazandıracak olan Hayırseverimiz Öbekli Ailesine diğer Nevşehirli hayırseverlerimize de örnek teşkil etmesi açısından FİB Haber Merkezi olarak kendilerine ve Ailesine teşekkür ediyoruz.



İşte Mustafa Öbekli Müstakil Diyaliz Merkezinin pilot görüntüleri