Hastamızı acı duymasın diye uyuttuk. Eli çıkardığımızda birçok seviyeden damar ve sinirlerin kesilmiş olduğunu gördük. Kan dolaşımı sağlanmıyordu ve bütün parmaklarının kesilme ihtimali vardı. Mikro cerrahi tekniği ile damar yamaları alarak kesik olan eli kurtardık” dedi.

İlk 5 günün kritik bir süreç olduğunu belirten Fesli, “Hasta bu kritik süreci anlattıktan sonra elini kullanabilecek. 7 saat süren zorlu bir ameliyattı. Biz Niğde Devlet Hastanesi’nde gerçekten başarılı bir ameliyata imza attık. Hasta uyumuş bir vaziyette idi ve sevk etmek çok riskli olurdu çünkü hastanın elinde birçok kesik vardı” diye konuştu.

Zeynep Yılmaz ve kayınvalidesi Gönül Yılmaz başarılı geçen ameliyat sonrası ameliyatı gerçekleştiren estetik cerrahi Uzmanı Op. Dr. Atilla Fesli’ye teşekkür etti.

Zeynep Yılmaz, “Ben doktoruma çok teşekkür ediyorum, kendisinden Allah razı olsun. Bildiğim kadarıyla yaklaşık 7 saat sürmüş operasyon. Bu Niğde de ilk kez yapılan bir operasyon. Ayrıca mikro cerrahi tekniği kullanılarak yapılmış. Emeği geçen tüm ekibe sonsuz teşekkürlerimi bir borç biliyorum” diyerek memnuniyetini dile getirdi.