Boyun düzleşmesi bulunan  Musa bey yaşadığı boyun ve kol ağrıları , hareket kısıtlılıklarına Fizyoterapist Osteopat Dilek ÖZÜLKÜ‘nün uyguladığı manuel terapi ve ostepati yöntemiyle veda etti.

Osteopati uygulamalarının ardından, normal yaşantısına geri döndüğünü ifade eden Musa bey “Geceleri ağrıdan uyuyamıyor, çok acı çekiyordum. Ağrılarım azalmadığı gibi, daha da artıyordu. Artık hareket edemez durumdaydım boynumu döndüremiyordum. Osteopatiyi araştırdım ve denemek istedim. 4.seanstan sonra çok rahat hareket edebilir hale geldim.6 seansta süreç tamamlandı. Osteopatinin başarılı sonucu, beni çok mutlu etti. Dilek Hanıma çok teşekkür ederim” dedi.

“Osteopati, elle uygulanan bütüncül bir yaklaşımdır”

Osteopatinin ağrılar üzerinde etkili bir yöntem olduğunu belirten Fizyoterapist Osteopat Dilek Özülkü, “Danışanım boyun düzleşmesine bağlı; boyun, sırt ve kola yayılan ağrıları sebebiyle, yaşam kalitesinin düştüğünden şikâyetçiydi. Günlük yaşam aktivitelerinde sürekli tutulmalar yaşayan Musa beye uyguladığımız osteopati yöntemiyle, bu şikâyetlerini gidermiş olduk. Osteopati, elle uygulanan bütüncül bir yaklaşımdır. İlgili uzman hekimlerimiz tarafından ameliyat seviyesine gelmediği belirlenen hastalarımızın ağrılarının, azaltılması ya da giderilmesinde osteopatiyi öneriyoruz” dedi.

OSTEOPATİNİN KULLANILDIĞI ALANLAR

BEL VE SIRT AĞRILARI

BOYUN AĞRILARI

KALÇA VE DİZ KİREÇLENMELERİ

KUYRUK SOKUMU PROBLEMLERİ,SİYATİK SİNİR AĞRILARI

DURUŞ BOZUKLUKLARI

SİNİR SIKIŞMALARI

MİGREN

FİBROMİYALJİ

HAMİLELERDE AĞRI SENDROMLARI

NÖROLOJİK RAHATSIZLIKLAR

FİZYOTERAPİST DİLEK ÖZÜLKÜ

ESENTEPE MAHALLESİ MİLLİ İRADE CADDESİ BÖLÜKBAŞI AVM ÜSTÜ 2.KAT (MİGROS KARŞISI) NEVŞEHİR

İLETİŞİM İÇİN: 0 384 213 30 50