Özel Kapadokya Hastanesi 3 Aralık Dünya Engelliler Günü sebebiyle Umut Pınarı Özel eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’ni ziyaret ederek çeşitli hediyeler takdim ettiler.

Özel Kapadokya Hastanesi Başhekimi Dr. Fatih Yakut “Çok iyi biliyoruz ki bedensel veya zihinsel engelli olmak mutlu olmaya engel değil. Yardımlaşma duygusu en üst seviyede olan milletimizin; bu yöne biraz daha empatiyle yaklaşarak, engelli bireylerin talepleri henüz oluşmadan, 'Her Sağlıklı İnsan Bir Engelli Adayıdır' bilinciyle hareket etmesi, şüphesiz engelli bireylerin sorunlarını en aza indirecektir. Biz de Özel Kapadokya hastanesi olarak tüm engelli vatandaşlarımızın yanındayız. Bu duygu ve düşüncelerle, tüm engellilerimizin 3 Aralık Dünya Engelliler Günü'nü kutlar, yaşama sevinçlerinin arttırılacağı güzel günler dilerim.” dedi.

Umut Pınarı Bakım ve Rehabilitasyon Müdür Vekili Mesut Kuzugüden'de; bu ziyaretin onları çok mutlu ettiğini ve onlar için anlamının büyük olduğunu belirtti. Ayrıca, “Bizi sadece bugün değil her zaman hatırlayan Özel Kapadokya Hastanesi’ne ve ziyarete gelen ekibe çok teşekkürlerimizi iletiyoruz.” ifadelerini kullandı.