Bölgesel Amatör Lige şampiyonluk parolasıyla hazırlanan Nevşehirspor, Özel Versa Hastanesi ile sağlık sponsorluğu anlaşması imzaladı. 
Özel Versa Hastanesinde yapılan sponsorluk anlaşması imza törenine Özel Versa Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Cavit Vergiveren, Hastane Müdürü Deniz Kantarcı, Yönetim Kurulu üyesi Orhun Vergiveren, Nevşehirspor Kulüp Başkanı Salih Dirikoç ve Yönetim Kurulu Üyeleri Çetin Ulukuş, Av. Nafiz Dirikoç, Mehmet Bıyık katıldılar.

İmza öncesi bir konuşma yapan Özel Versa Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Cavit Vergiveren “Bizler Özel Versa Hastanesi olarak Nevşehirsporun sağlık sponsoru olmaktan memnuniyet duyuyoruz.  Nevşehirspor'umuza yeni sezonda başarılar diliyor ve bu anlaşmanın hayırlı olmasını diliyoruz” dedi.

Nevşehirspor Kulüp Başkanı Salih Dirikoç'ta yapılan anlaşmanın hayırlı olmasını dileyerek “Sağlık bizim için çok önemli. Futbolcu arkadaşlarımız sık sık sakatlıklarla karşılaşıyorlar bu önemli bir sorun oluşturuyor. Bu yüzden ben Kulübümüz adına Sayın Cavit Vergiveren’e ve şahsında Versa Hastanesine bir kez daha sağlık sponsorluğu için teşekkür ediyorum” dedi.