Havaların ısınmasıyla beraber, bu süreçte vücut strese giriyor, savunma mekanizması zayıflıyor ve aşırı soğuklarda hastalanmayan bünyeler mevsim değişikliğinde güçsüz kalıyor. Uzmanlar, bu dönemlerde vücudun daha iyi korunup mineral dengesinin arttırılması için mineral değeri yüksek maden suyu tüketimini tavsiye ediyor.

İnsan vücudunun sağlıklı kalabilmesi, hastalıklara ve dış etkenlere karşı dayanıklı olabilmesi için vücudun vitamin ve mineral dengesinin yerinde olması gerek. Bu nedenle uzmanlar özellikle mevsim değişikliği gibi vücudu dirençsiz bırakan dönemlerde günlük maden suyu tüketimine dikkat edilmesi gerektiği yönünde uyarıyor.

İçerdiği zengin minerallerle vücudumuz ve sağlığımız için çok yararlı olan maden suyunun önemi artık herkes tarafından biliniyor. Vücudun sıvı dengesinin düzenlenmesi, kasların çalışması ve sinir sisteminde uyarı iletiminde işlevleri olan mineraller vücudumuzda dengenin sağlanmasına yardımcı oluyor. Mineraller çoğunlukla vitaminlerle birlikte çalışarak vitaminlerin en fazla ihtiyaç duyulan bölgeye ulaşmalarını sağlıyor. Limon, Elma, Vişne, Çilek, Nar, Mandalina ve C vitaminli limon aromalı maden suları ve  gazozu ile Beypazarı Maden Suyu, mineral ve vitaminlerin bu muhteşem iş birliğini eşsiz aromalarla taçlandırarak ramazan sofralarını renklendirecek.

Ramazan ayının yaz mevsimine denk gelmesi vücudumuzun daha çok sıvı kaybetmesine yol açıyor. Bu sıvı kaybını lezzetli şekilde önlemek adına Beypazarı Maden Suyu; Limon, Elma, Vişne, Çilek, Nar, Mandalina ve C vitaminli limon aromalı maden suları ve gazozu ile hem iftar sonrası sindirime yardımcı oluyor hem de vücudumuzun gün içerisinde kaybedeceği mineraller ve yoğun miktardaki suyu vücuda geri kazandırıyor. Özellikle oruç tutanlara bol sıvı tüketiminin yanında mutlaka maden suyu da tüketmeleri öneriliyor.

Maden suyunun içeriğinde bulunan demir, hastalıklara karşı direnci artırıyor, yorgunluğu azaltarak kanın kırmızı hücrelerinin oksijenlenmesini sağlıyor. Kemik ve dişlerin oluşmasında son derece önemli olan kalsiyum ile iftar sofralarınızda yiyeceklerinizin yanında içebileceğiniz meyve aromalı maden suyu sofralarınızı renklendirecek, içim kolaylığı ile doğal maden suyundan aldığınız mineralleri aynı oranda kazanmanıza yardımcı olacak.  Bunların yanında yıllardan beri en iyi maden suyunu sunmak için çalışan Beypazarı, artık en iyi gazozu da sofralara getirerek ramazanda sofralara renk katacak.

Günde en az 2 şişe maden suyu!
Maden suyu içinde bulunan selenyum, magnezyum, fosfat, demir, bikarbonat ve kalsiyum gibi mineraller sayesinde vücudun direncini arttırıp, hızla değişen hava durumuna karşı insan sağlığını koruyor. Bu nedenle vücudun hassasiyetinin en üst olduğu dönemlerden olan mevsim değişikliklerinde başta gelişim çağında olan çocuklar olmak üzere herkesin günde en az iki şişe doğal maden suyu tüketilmesi uzmanlar tarafından tavsiye ediliyor.


Maden suyunun içeriğinde bulunan demir, hastalıklara karşı direnci artırarak, yorgunluğu azaltıyor ve kanın kırmızı hücrelerinin oksijenlenmesini sağlıyor.