Türkiye Kamu-Sen’e bağlı Türk Sağlık-Sen Nevşehir Şube Başkanlığı yaklaşık 10 gündür hem sağlık kuruluşlarını ziyaret ediyor, hem de sağlık çalışanlarına hediye su bardağı da dağıtıyor.
Türk Sağlık-Sen Nevşehir Şube Başkanı Turgay Çetin ve beraberindeki şube yönetim kurulu üyelerinin neden sağlık çalışanlarına bardak dağıttığını sorduğumuz da ise ilginç bir yanıt alıyoruz.
Şube Başkanı Çetin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Başbakanlığı döneminde verdiği 5 yıla bir terfi sözünün yanında, sağlık çalışanlarına yönelik verilen denör sermayenin emekliliğe yansıtılması, yüksek lisans yapma imkanı tanınması ile Kreş sözlerinin bir türlü yerine getirilememesi nedeniyle bu bardakların dağıtıldığını, verilen ve yerine getirilmeyen sözlerin ardından sağlık çalışanlarının soğuk bir su içmelerini sağlamak amacıyla bardakların dağıtıldığını söyledi.
Türk Sağlık-Sen Nevşehir Şube Başkanlığı il genelindeki sağlık kuruluşlarındaki ziyaretleri esnasında sağlık çalışanlarına 1000 dolayında su bardağı dağıtımı yaptı