Türkiye’nin son yıllarda hızlı bir şekilde büyüyen ve gelişen en önemli termal turizm merkezlerinden biri haline gelen Kozaklı ilçemizdeki termal suyun insan sağlığına faydaları bir hayli fazla.
10 bin yatak kapasitesine yaklaşan ve her geçen yıl Trilyonluk yeni tesisleri bünyesine katan Kozaklı ilçemizde konutların, kamu kurum ve kuruluşlarının, turist tesislerin ve eğitim kurumlarının da ısıtılmasında da kullanılan termal suyun bakın insan hayatındaki yeri ve önemi, faydaları nelermiş; Anti Depresif tedavilerde, Romatizmal hastalıklar (lumboga, nevrit, nevralji), Kas ve iskelet sisteminin Ağrılı durumlarında, Ameliyat sonrası Pots – Operatif hücre gelişiminde, Ağrı giderme ve fonksiyonları iyileştirmede, Cilt Hastalıklarında,
- Beslenme ve Horür eksikliğinin giderilmesinde, Bağırsak ve Safra kesesi fonksiyonlarının artırılmasında, Çeşitli adele ve kemik rahatsızlıkları (bel ve boyun fıtığı), Eklem ve eklem dışı kireçlenmeler, Muhtelif böbrek ve idrar yolları rahatsızlıkları, Mide, bağırsak ve safra kesesi rahatsızlıkları, Akne ve çeşitli deri rahatsızlıkları azaltıcı saçları ve tırnakları güçlendirici ve parlaklık verici etki, Hemipleji (inme) sekellerinin rehabilitasyonunda, Spastik özürlü (celebral palsy), çocuk felci (Polio) geçirmiş hastaların rehabilitasyonlarında, Anemi (kansızlık), Bünyesel zayıflıkların giderilmesinde, demir oranının düzenlenip organizmanın güçlendirilmesi, Gut hastalığı ve buna bağlı sinir ve adale ağrıları, Obezite sonucu ortaya çıkan rahatsızlıklar, İltihabı kadın hastalıkları ve kısırlık, Kas romatizması, fibromiyalji (kulunç), nevralji, Stres ve buna bağlı rahatsızlıklar (asabiyet, uykusuzluk, fiziksel ve ruhsal yorgunluklar), Balneolojik tedavilerde, Kan dolaşımını düzenlemede, Vücutta biriken ürik asitlerin vücuddan atılmasında, Hormal sisteminin uyarılmasında, erkeklerde cinsel dinamizm bozukluklarında ve kısırlık problemlerinde iyi neticeler verir.

Divaisib Termal Resort Hotel Spa Nevşehir

Yarım Pansiyon
0-6 Yaş Çocuk İçin Ücretsiz
Termal şehri Kozaklı'nın Kalbinde, Sizin eviniz Divaisib Termal Resort Hotel & Spa Sizin ettik ailenizin Sağlıklı yaşamı mutluluğu Için Uluslararası standartlarda en iyi HİZMETİ vermeye devam ediyor. A.Ş. 

Hafta içi en az 3 gece konaklamalarda SPA da% 30 indirim !!!


Dönemsel Açıklamalar Tesis fiyatlari Kongre, fuar, sömestre, bayram vb Özel dönemleri kapsamamaktadır. Bu döneme ait rezervasyonlarınız Için lütfen ofislerimizle irtibata geçiniz.
Konum Genel Özellikler A.Ş.Kozaklı ?? da Bulunan Divaisib Termal Resort Otel, termal suyun şifalı dokunuşuyla konforlu accord mutabakat ayrıcalığını buluşturuyor. Yuksek derecedeki sıcaklığı ettik içerdiği YÜKSEK mineral Değerleri ile ?? termomineralli ?? olma özelliğine Sahip suyu Sayesinde tesis, misafirlerine sağlık dolu BİR TATİL vadediyor. 

Divaisib Termal Resort Hotel'de ferah Bir 235 Oda MEVCUT Sahip Tasarıma. Odalarda; minibar, telefon, jakuzi, termal su KABLOSUZ internet erişimi MEVCUT ettik. 

Termal tesiste Misafirler kaplıca küveti, sauna, Türk Hamamı ettik ettik Açık Kapalı havuz gibi olanaklardan yararlanabiliyor. AYRICA Çeşitli masaj Uygulamaları, Toplantı Salonu alanlarıyla iş Amaçlı konaklamalar Için de ideal bir alternatiftir Bir ettik olanakları, spa.

Mevki
Şehir Merkezi: 2 km Konya: 320 km 
Nevşehir: 90 km Kırşehir: 90 km 
Ankara: 270 km G.Antep: 450 km 
, Kayseri: 90 km Adana: 360 km 
Kapadokya: 60 km Mersin: 370 km

Oda Tipi Özellikleri İpucu 1 VeSTADART ODA● Ara Kapı Yok ● Merkezi Klima ● Halı Zemin ● küvet Balkon ● ● Tv ● Telefon ● Minibar ● Kasa ● Saç Kurutma Makinesi ile ilgili
Oda Tipi Özellikleri İpucu 2 VeAİLE SUIT VE ODALAR● Ara Kapı Var ● Merkezi Klima ● Halı Zemin ● Balkon ● Tv ● Telefon ● Minibar ● Kasa ● Saç Kurutma Makinesi
Eğlence A.Ş. AktiviteKutu İçecekler Transferi (Ulaşım) 
Minibar Langırt 
Telefon Bilardo 
Faks Masa Tenisi 
Kuaför Playstation 
Oda Servisi Mini Golf 
İnternet Cafe Çamaşırhane Hizmetleri 
Pazar Kese 
Fotokopi Masaj 
Nargile Tuz Odası 
Oksijen Bar Dr.Balıklar 
Fizik Terapi Ozon Terapi 
Günübirlik Havuz Kullanımı
ÇocukÇocuk Oyun Alanı, langırt, sinema çocuk resource Vardır ettik.
Havuz Özellikleri2 Adet Yarı Olimpik Kapalı Termal Havuz 
2 Adet Yarı Olimpik Açık Havuz 
2 Adet Çocuk HAVUZU 
2 Adet Aquapark 
2 Adet Jakuzi 
2 Adet Türk Hamamı 
2 Adet Sauna 
2 Adet Buhar Odası 
Kese ODALARI 
Masaj ODALARI 
Çamur Banyoları
Plaj2 adet yarı olimpik Kapalı termal havuz, 2 adet yarı olimpik açık havuz, 2 adet aquapark, 2 adet jakuzi bulunmaktadır. Tüm havuzlar 08:00 - 24:00 Arasu kullanima aç
Konaklama, TipiYARIM PANSİYON 

Sabah akşam yemeği açık büfe şeklindedir A.Ş. Kahvaltısı. . Yemeklerde Alınan bilgiye İçecekler ücretlidir 
08:00 -10: 00 Sabah Kahvaltısı 
19:00 -21: 00 Akşam Yemeği
Otele Özel AçıklamalarSıcak Taş Masajı 
Aroma Terapi 
Sakin Masajı 
Zayıflama Proğramları 
Medikal Masaj 
Spor Masajı 
Anti-stres Masajı 
Reflesoloji Masajı 
Çamur Terapi 
Kese - Köpük 
Cilt Analizi 
Cilt Bakımı 
Cilt Bakımı (oksijenli) 
Vücut Analizi 
Tuz Odası 
Dr. Balıklar 
Ozon Terapi 

Hafta içi en az 3 gece konaklamalarda SPA da% 30 indirim !!!
Ücretli HizmetlerÖğle yemeği, A'la Carte Restoran, Oda servisi, kese - masaj, bilardo, masaj Koltukları, masa tenisi, mini golf, langırt, pazar. ● Minibar ● Kasa ● Utu (ütü Masası) ● Lobi Bar ● Masaj ● Doktor ● Pazar ● Çamaşırhane Hizmetleri
İçin Ücretsiz HizmetlerSabah kahvaltısı, akşam yemeği, yarı olimpik termal havuz, Türk hamamı, sauna, jakuzi, buhar banyosu, odalarda 7/24 termal su, kasa, sinema salonu, WIFI, fitness merkezi, oyun salonu.