Çalışanların sorunlarını tespit ederek çözüm önerileri üretmek için izlenecek en yararlı yollardan birisi de bizzat sorunları yaşayanları sürece dâhil ederek birlikte sorunları ve çözüm yollarını tartışıp tespit etmektir.
Türk Sağlık Sen olarak 112 çalışanlarının sorunlarını tespit etmek için Türkiye’nin dört bir yanında görev yapan 112 çalışanları ile birlikte 112 Acil Sağlık Hizmetleri Çalıştay’ını gerçekleştirdik diyen Şube Başkanı Turgay Çetin şunları kaydetti.
‘’Söz konusu çalıştayımız ile ilgili tüm çalışmaları, her zaman başvurulacak bir bilgi kaynağı olarak daim olması amacıyla yayına dönüştürerek çalışanların ve kamuoyunun hizmetine sunmaktayız.
Bu eser 112 Acil Sağlık Hizmetleri ile ilgili önemli bir kaynak olacaktır. Ayrıca sorunların çözümüne katkı sağlayacak tüm taraflara ulaştırılarak çalışanlar adına önemli bir hizmeti daha gerçekleştirecek ve bir farkındalık oluşturulacaktır.
Türk Sağlık Sen Nevşehir Şubesi olarak 112 Acil Sağlık Hizmetleri Çalıştayı kitapçığı, Şubemiz tarafından 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonlarına dağıtılacaktır. Bu kitap 112 sağlık çalışanlarının her zaman başvurabileceği bir kaynak konumunda olacaktır.’’