Kozaklı Termal Birliği (KOZTEB) Başkanı Cumhur Ünal Nevşehir gündemin adresi www.fibhaber.com Haber merkezimizi ziyaret etti.
Ünal, FİB Haber'e hayırlı olsun dileklerinde bulundu ve başarılarının devamını diliyorum dedi.


Kozaklı Termal Birliği (KOZTEB) Başkanı Cumhur Ünal FİB Haber Merkezimize yaptığı açıklamada Kozaklı sahip olduğu termal kaynak ile romatizma, felç, farenjit ve deri iltihaplarına ve daha bir çok hastalığa karşı şifa dağıtıyor dedi. 

Ünal, Türkiye’nin kaplıcaları ile ünlü şehirlerinden en önemlilerinden biri de şüphesiz Nevşehir'in Kozaklı ilçesi. Kozaklı Birbirinden farklı termal kaynaklara sahip Belediye kaplıcaları, villa, apart otel seçenekleriyle hizmet veriyor. Kozaklı Termal kaplıcalarımız yaklaşık
Günde 7 bin 700 kişilik yatak kapasitesiyle hizmet veriyor dedi.

Kapadokya, Kozaklı Termal Kaplıcalarını yeteri nisbette kullanamıyor diyen KOZTEB Başkanı Cumhur Ünal, Oysaki Şifa kapısı Kozaklı termal kaplıcaları Kapadokya bütünlüğünde çok önemli bir yere sahip ve bunu iyi işlemek gerekiyor dedi. 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren FİB Haber Genel Koordünatörü Fikret Çapacı ve İbrahim Uysal KOZTEB Başkanı Cumhur Ünal'ı başarılı çalışmalalrı nedeniyle kutlayarak başarılarının devamını diledi.

Kozaklı Kaplıcaları: Nevşehir’ in yaklaşık 100 kilometrekuzeyinde yer alan Kozaklı Kaplıcaları iltihabı olmayan romatizmal hastalıkların, kireçlenmelerin, cilt hastalıklarının, kronik iltihaplı kadın hastalıklarının, damar sertliklerinin, mantar hastalıklarının tedavisinde faydalı oluyor.