Nevşehir UMKE tarafından ilk kez geçtiğimiz hafta sonu Forum Kapadokya Alışveriş Merkezi’nde açılan ve iki gün süre ile açık kalan tanıtım standında, UMKE personelleri tarafından vatandaşlara yönelik olarak, tanıtım broşürleri dağıtıldı, Nevşehir UMKE’nin gerçekleştirdiği çalışmalar, standın girişine kurulan LCD televizyon aracılığıyla ziyaretçilerin gösterimine sunuldu. Ayrıca stantta, UMKE personelinin kullandığı kişisel ve teknik ekipman ile UMKE araçları da sergilenerek, teknik ekipmanın kullanımı konusunda tanıtım ve gösterimde bulunuldu.

 

Ziyaretçilerin ilgi odağı olan Nevşehir UMKE standını çok sayıda vatandaşın yanı sıra Sağlık Müdür Yardımcısı Dr. Sezer ÖZDEMİR, Acil ve Afetlerde Sağlık Hizmetleri Şube Müdürü Dr. Hakan ÖCAL ile Nevşehir Milletvekili Av. Murat GÖKTÜRK’te ziyaret etti. Nevşehir UMKE’nin faaliyetleri hakkında bilgiler verilen Nevşehir Milletvekili Av. Murat GÖKTÜRK UMKE personellerine teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

UMKE’yi tanıtmayı amaçlayan standın önümüzdeki günlerde de farklı mekânlarda kurularak vatandaşlara bilgilendirme yapmaya devam edeceği açıklandı.

www.nevsehirsm.gov.tr