Uzdent’in 4. Şubesi olan Uzdent Nevşehir, hasta kabulüne başladı!

Özel Uzdent Nevşehir Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği; Nevşehir'de, Güzelyurt Mahallesi 80. Yıl Bulvarı'nda, yeni, tam donanımlı binası ve deneyimli hekim kadrosuyla hizmet vermeye başladı.

Uzdent Nevşehir, Pazartesi-Cumartesi günleri 09.00-24.00 saatleri arasında, Pazar günleri 10.00-24.00 saatleri arasında açık.

Uzdent Nevşehir’de Panoramik film, muayene ve tedavi planlaması ücretsizdir.

Bilgi ve randevu için:

Uzdent İletişim Hattı: 444 88 38 -  0 384 215 40 00 

WhatsApp Destek Hattı: +90 530 414 89 84

Online Randevu: www.uzdent.com.tr

Sosyal Medya: uzdent ( Facebook, Twitter, Instagram, YouTube, LinkedIn )

____

Uzdent’te;

Ortodonti, İmplant, Diş Protez, Periodontoloji - Dişeti Hastalıkları Cerrahisi, Endodonti - Kanal Tedavisi, Pedodonti - Çocuk Diş Hekimliği, Gülüş Tasarımı (Kozmetik Dental), Diş Beyazlatma ve Estetik Diş, Sedasyon, Radyoloji ve diğer tüm ağız ve diş sağlığı tedavileri hekim ve uzman doktorlarımız tarafından yapılmaktadır.

Sunulan Hizmetler;

Online Fotoğraf Gönderme, Online Konsültasyon, Online Randevu, Tercüman Temini

Özel Uzdent Ağız ve Diş Sağlığı A. Ş. Poliklinikleri Hakkında;

Yaklaşık 30 yıllık bir geçmişi olan Özel Uzdent Ağız ve Diş Sağlığı A. Ş. polikliniklerinin kökleri 1988 yılına kadar uzanmaktadır.

2006 yılında "Kayseri Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi" olarak hizmet veren kurumumuz, 2014 yılında isim değişikliğine giderek "Özel Uzdent Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği" ünvanını almıştır.

Tüm şubelerimizde; hastalarımıza, sektördeki son teknolojiyi kullanarak hizmet vermekteyiz. Modern tedavi yöntemlerinin uygulandığı polikliniklerimizde hijyen olmazsa olmazımızdır. Bu nedenle; sterilizasyon, özel otoklav cihazlarıyla gerçekleştirilmektedir.

Ağız ve diş sağlığına yönelik her türlü cerrahi operasyonlar, panoramik film çekilerek uzman hekimlerimizce yapılmaktadır.

Uzdent Hastane Caddesi, Uzdent Beyazşehir, Uzdent Develi ve Uzdent Nevşehir olmak üzere Kayseri’de 3 ve Nevşehir’de 1 şubesiyle toplamda 4 şube olarak yaklaşık 35 uzman ve diş hekimi ile hizmet vermektedir.