Şehitlerimiz için sende kitap bağışla!

Bu vatanın her karış toğrağına canım feda! sözü ile başlamak istiyorum.

Her geçen gün haberler de şehit olan vatan evlatları, taciz, şiddet ve eşleri tarafından öldürülen kadınlarımızın duyumlarını almaktan, görmekten artık içimiz parçalanmış durumda.

Şöyle bir şey var ki dur dediğimizde kimse durmuyor,

Yapma dediğimiz de yapıyorlar,

Yıkma dediğimiz de yıkıyorlar,

Etme dediğimiz de ediyorlar.

Bu insanlar belki hiçbir zaman tükenmiyecek. Çünkü hayatta bir iyiler, bir de kötüler dediğimiz insan müsveddeleri var maalesef. Örneğin 300 kişiden belki 20'si iyi, geri kalanı kötü. Farkındaysanız kötü insan daha çok ve her zaman da bunlar karşımıza çıkacaklar ama bizler bunlar karşısında boyun eğmeyeceğiz, her zaman dik duracağız.

Hayır efendim hep olan iyilere oluyor, kötüye bir şey olmuyor değil,

Sadece Allah iyi insanları bu kötülerden uzak tutmak için yanına erken alıyor. Kötüler de uzun yaşasın ki bakalım daha ne pislikler yapacaklar görelim diye cezaları daha çok olsun diye, belki yaptıkları iğrençliklerden geri dönerler diye bekliyor ama kötü yine kötü. Dedikleri de şu sanki Allah affetmez gibi;

Bu dünyaya zaten kötü geldim ölürken de kötü olarak ölecem, zaten öte ki tarafta cezalandırılacam gibisinden düşünce var akıllarında...

Halbuki bilmiyorlar ki Rahman ve Rahim olan Allah pişman olanı,yolundan geri döneni affedendir ama Allah'a karşı ortak koşarsan bağışlamaz bilesin.

Neyse gündemde olanları yorumladıktan sonra daha çok içimiz kararmadan konumuza gelelim.

Şehitlerimiz ve şehit aileleri için, şehitlerimizin adını bu vatana kazıtmak için sizlerden küçücük bir isteğim olacak.

Dostlar, çocuklarınızın kitaplarını kışın soba da falan yakıyorsunuz veya evde yer kaplamasın diye çöpe falan atıyorsunuz. Artık bunları yapmamanızı o kitapların kendi değerleri hariç bundan sonra da şehitlerimiz için başlatılan bir proje de yer alacağını unutmayalım.

Şimdi eşinize, çoluğunuza, çocuğunuza lazım olmayan herhangi bir okuma kitabını(roman,şiir,masal,hikaye vb.) farketmeksizin alıp bana veya şehit kütüphaneleri adı altında projeyi yürüten arkadaşlarla iletişime geçerek, 1 kitapta olsa ayırt etmeden, utanmadan göndermenizi rica ederim.

Bu "Şehit kütüphaneleri" inşallah Allah nasip ederse bütün illerde, okullar da her şehidimizin adı altında açılacak ve bir nevze de olsa onların adı yaşatılacak.

Mardin'de babasıyla aynı kaderi paylaşan, 26 yıl önce şehit olan babasıyla aynı gün şehadet şerbetini içen şehidimiz Abdullatif Emen'in adını yaşatmak için,

Diyarbakır'ın Kulp ilçesinde teröristlerin tuzakladığı bomba sonucu şehadete eren vatandaşlar için,

Ve daha binlercesi için gelin onların bize yaptıkları iyilikler yanında bizler de küçükte olsa adları altında vatanın her karış toprağına kütüphaneler açalım. Kütüphaneye her ayak bastığında şehitlerimizi hatırlayacak hem de ülkemizde bilirsiniz kitap okuma sayısı az, okuma açısından da bir proje yürütülmüş olacak.

Şehitlerimiz için bir şeyler yapmak isteyen bu kardeşlerimize destek olalım. Diyorsunuz ya televizyon da görünce içim parçalanıyor, keşke bir şeyler elimden gelse dediğiniz an işte bu andır.

Bana Instagramdan adımı aratarak ulaşabilir veya mail atabilirsiniz. Gereğince arkadaşlar yardımcı olacaktır.

HADİ HER ŞEHİDİMİZİN ADINI YAŞATALIM TÜRKİYE!

1 kitapta olsa sende bağışla...