NEVŞEHİR(MHA) 30 Mart yerel seçimlerinin ardından mali yükü artan Gülşehir belediyesinde Başkan Vahdi Arısoy’un acı bir itirafını okuyacaksınız bu haberde.

Nevşehir’in 21 Belediyesi arasında belki de en çok eleştirilen belediye başkanlarından biri olan ve sık sık kamuoyuna bu eleştiriler nedeniyle de açıklamalarda bulunmak durumunda kalan Gülşehir’in Milliyetçi Hareket Partili belediye başkanı Arısoy’un en büyük sıkıntılarından biri belediyenin içerisinde bulunduğu borç yükü. Ancak Başkanın bir başka derdi daha var. O da onca çalışan arasından bir İnsan Kaynakları Müdürü yapabilecek isim bulamaması.

İlçeye bağlı Karacaşar ve Tuzköy beldelerinin de Gülşehir belediyesine bağlanması ve bu belediyelerin borçlarının da üstlenilmesi nedeniyle seçimlerden bu yana geçen sürede belediyenin ekonomik yapısına yeni bir düzen getirme gayretinde olan Milliyetçi Hareket Partili Gülşehir Belediye Başkanı Vahdi Arısoy, kendisinin belediyede işe aldığı bir ismi, iş beğenmediği ve torpilliyim ne de olsa diyerek işe güce bakmadığı için işten çıkardığını anlatıyor.

İfadeleri arasında sık sık Hz. Ömer’in adaletini Gülşehir belediyesinde hakim kılmaya çalıştığının altını çizen Gülşehir Belediye Başkanı Arısoy, 160’a yakın çalışanı arasından Personelle bire bir ilgilenecek, yeni personel alımlarında yetki ve sorumluluk sahibi olabilecek bir ismi bulamadığından da dert yandı.