AK Parti ,CHP ve MHP tarafından kabul görerek 27 Ekim 2013 yılında yapılması planlanan Yerel Seçimler öncesinde ilimiz Nevşehir de de bir taraftan siyasi partilerde diğer taraftan da aday olmayı düşünen aday adaylarında büyük bir heyecan başladı. Eski Dönem Belediye Başkanları 2013’te Aday olacaklar mı?

 

 

Yerel seçimler öncesinde Aday adaylığı için Siyasi partilerde çok sayıda isimlerin geçtiği Nevşehir’de ilçe ve belde Belediyelerinde ise durum farksız.

 

Özellikle Eski dönem Belediye Başkanları içinde Seçimlerde aday olmayıp bir önceki seçimlere girmeyenler ile aday olup ta kaybedenlerin 2013 Yerel seçimlerinde tekrardan aday olup olmayacakları merakla bekleniyor.

 

Yine Aday olacakların hangi siyasi partilerden aday olacakları da açıkçası merak edilen konular arasında yer alıyor…

 

Genel seçimlerde Milletvekilliğine aday olmak için Başkanlık görevinden istifa ederek ayrılan CHP Eski Ürgüp Belediye Başkanı Bekir Ödemiş,Acıgöl ilçesine bağlı Tatlarin kasabasının AK Partili Eski Belediye Başkanı Mesut Baydemir,Uçhisar’ın AK Partiden Eski Belediye Başkanı Mustafa Zuhal, Sulusaray kasabası eski AK Parti Belediye Başkanı İbrahim Pekşen,Kaymaklı kasabası MHP li Belediye Başkanı Abdullah Çekiç,AK Parti Eski Karaburna Belediye Başkanı Yusuf Koçak,AK Parti Eski Derinkuyu Belediye Başkanı İbrahim Ertaş,MHP Göre Eski Göre Belediye Başkanı Ali Kılıç,AK Parti Kalaba eski Belediye Başkanı Mustafa Köroğlu ve ANAP'lı Eski Mustafapaşa Belediye Başkanı Mustafa Özer gibi isimlerin tekrardan Belediye Başkanlığı için aday adayı olup olmayacakları kamu oyunda sıkça konuşulmaya başlandı.

Bu konuda sıcak gelişmeleri sizlere "FİB Haber.Com" farkıyla ilerleyen günlerde aktaracağız…