Öyle sanıyorum ki bu tarih hiç unutulmayacak. Bin yıl sürer demişlerdi. Olur mu bin yıl sürer mi? Mümkün mü? Bu insanlar kahin mi, nereden biliyorlar? 28 şubat dünya var olduğu, insanlık var olduğu sürece bu mücadele devam edecek. Belki bir milyon yıl. 28 şubat, haksızlığın hakka kuruduğu üstünlüğün geçici saltanatın adı…

            28 şubat, rantiyecinin, siyasetin, işçi ağalarının, para babalarının, medyanın, askerin, içeride işbirlikçilerin, dışarıda Siyonist, emperyalist, kapitalist, asalak batının menfaat çevrelerin top yekün REFAHYOL hükümetine savaş açtığı tarih. A’ dan Z’ ye adeta yedi düvelin Kurtuluş Savaşı’ndaki saldırısı gibi.

            Eğer bu ülkede demokrasi istiyorsa,

            Eğer bu ülkede aydın var ise,

            Eğer bu ülkede alim var ise,

            Eğer bu ülkede yararını düşünen var ise

            Eğer bu ülkede çocuklarımıza ve torunlarımıza tertemiz gelecek bırakmak istiyorsak, 28 şubatla yüzleşmeliyiz.

            Bizler Çanakkale’de şehit olan dedelerimize rahmet okuyoruz. Torunlarımızın da bizlere rahmet okumasını bekleyecek ise 28 şubat’la yüzleşmek en azından gelecekte yanlışa düşmemek gerekli diye düşünüyorum.

            Zaman zamanda olsa bazı vicdan sahiplerinin vicdanı o kadar sızlıyor ki özür dileme medeniyetini gösteriyorlar. Özür dileyip, pişman olup, tevbe etmesi gereken bazıları, maalesef hiç bir şey olmamış gibi pişkin pişkin koltuklarında oturup rantının tadını çıkarıyor görünüyor. Şu meşhur atasözümüzün her vicdan sahibi bilmeli ki “körle yatan şaşı kalkar”. Allah (cc) ömür verirse onların sonunu da göreceğiz. Bu temenni değil ilahi adalet.

            Ülke son yıllardaki soygunu, vurgunu, yolsuzluğu maalesef üçlü koalisyon da bile görmedi, şahit olmadı. Bu yolu maalesef 28 şubat açtı. Bu yoldan devam edenlere de üzülerek beyan etmek zorundayım ki 28 şubat ürünü iktidar oldu.

            Bize iftira attılar, komplo kurudular diyorlar. Ben de bu insanlara kur-an dan cevap vermek istiyorum tabi anlarlar ise.  Yusuf (as) kıssasını okumalarını tavsiye ediyorum. Her işin her sıkıntının cevabını kur-an’da buluruz.

            Sizleri, Türkiye’nin  en üst makamında adalete güvenmez iseniz; bizler avam tabakası olarak ne yapalım? Diyorum ki : ADALET ! ADALET! ADALET ! Ey güçlüler: “ Yarın ADALET sizlere de lazım olacak.” Diyorum

            Şu konuya dokunmadan geçmeyeceğim. Sayın Başbakan IMF’ye olan borcumuzu ödediğimizi yüksek sesle ilan ediyor. Kendisine teşekkür ediyorum. İktidar oldukları 2002 yılında iç ve dış borcumuz 223.5 milyar dolar ilken; şu anda 2013’ün 3. Çeyreği, toplam borcumuz 609.5 milyar dolar. Daha 2013’ ün 4. Çeyreği henüz ilave bile edilmemişken. Bilgilerinize arz ederim .

            Selam ve dua ile Allah’a emanet olun

Saadet partisi Avanos İlçe Başkanlığı