NEVŞEHİR(MHA) Ak Parti’nin üç dönemdir tulum çıkardığı Nevşehir’de ilk ilki dönemde yaşanan sorunlar nihayet bu dönemde yaşanmadı. Ya da en azından kamuoyuna yansımadı.

Ak Partinin iktidara geldiği 2002 Yılından bu yana geçen 12 Yıllık dönemde Milletvekilleri ve merkez belediye başkanı arasındaki diyalog eksikliği Nevşehir’e şimdilerde bakıldığında çok şey kaybettirdi. Birinin Ak dediğine diğerinin kara dediği günler geride kaldı. Son dönemin en dikkat çeken ve Nevşehir de Ak Partiye oy verenlerin en büyük tesellisi ilk iki dönemde yaşanan ve memleketin bir ucundan zarar gördüğü ayrılığın bu dönemde yaşanmaması.

2011’de yapılan genel seçimlerin ardından bugüne kadar hep birlikte olmaya ve objektiflere bu birlikteliği adeta kanıtlarcasına görüntü veren Ak Partili Nevşehir Milletvekilleri Ahmet Erdal Feralan, Murat Göktürk, Ebubekir Gizligider ile Nevşehir’in Usta belediye Başkanı Hasan Ünver Ak Partinin ilk iki döneminde yaşanan sıkıntılara bir perde çekti.

Son günlerde seçimler öncesinde köy köy, belde belde, ilçe ilçe gezip köylerin, beldelerin ve ilçelerin sorunlarını yerinde gezip gören, yetkililerden sorunlara ilişkin bilgi alıp yerinde çözüm üretmenin gayretinde olan her üç Milletvekilinin arasına zaman zaman Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’in de katılıyor olması son dönemde sergilenen birlik ve beraberliği de perçinledi.

Son dört yıla yakın sürede basına ve kamuoyuna açıklamalarında hep Üç Milletvekili olarak beraber çalıştıklarını, hatta bir birlikteliğin bazı illerin Milletvekilleri tarafından da kıskanıldığını dile getiren Ak Parti Nevşehir Milletvekillerinin bu birlik ve beraberlik görüntüsü umarız seçime kadar ilimize daha çok önemli yatırımların kazandırılmasına vesile olacak.

Zaman zaman billboard reklamlarında da hep bir arada masa başında bir projenin peşinde görünen Ak Partili Nevşehir Milletvekilleri Feralan, Göktürk, Gizligider ve Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’in tebessümle çalışmalarından en çok Nevşehir fayda görecek.