NEVŞEHİR(MHA) Saadet Partisi Avanos belediye başkan adayı Ali İhsan Sezer, 31 Mart 2014 sabahı Avanos belediye başkanlığı makamına oturacağı konusunda bir hayli iddialı.

Saadet Partisi İl Başkanlığında düzenlenen basın toplantısında son derece iddialı açıklamalarda bulunan SP Avanos Belediye Başkan Adayı Sezer, İlçe de sol partilerin birleşelim derken bölündüklerini de ifade etti.

Avanos ilçesinde Saadet Partisinin ciddi bir oy potansiyeline sahip olduğunu söyleyen Sezer, “Çalışmalarımıza üç ay önce başladık. 2013 Yılının Haziran ayından itibaren çalışmalara başladım. Şu ana kadar projelerimizi ilimiz basınında yer verdik. Biz Saadet Partisi Teşkilatı olarak önce ahlak ve maneviyat diyoruz. Beni Avanos ilçesinde çok kimse tanır. Benim kimseyle bir kavgam yok. Biz kavga için değil hizmet için bu göreve talip olduk. Avanos ilçemizde 4 partinin adayı bulunuyor. Bizim dışımızda kimse kendi adayından memnun değil. Küçük yerleşim merkezlerinde siyasi partilerden ziyade adayların kişilikleri öne çıkar. Ben 30 Mart 2014 tarihinde yapılacak olan seçimlerin sonucunda Avanos ilçesinde belediye başkanlığını kazanacağıma inanıyorum. Takdir Allah’ın. 31 Mart günü Avanos belediye başkanıyım. Milli Görüşçüyüm, dindarım. Senden benden ayırımı asla yapmayacağım. Benim 25 adet projem Ağustos ayından itibaren duyurulmuşken, şu ana kadar diğer adayların projeleri ortada yok. Projelerimin kaynaklarını da açıkladım. Ne Ankara’ya, Ne İller Bankasına el açmayacağım. Avanos ilçemizin kaynaklarını harekete geçirerek projelerimi bir bir hayata geçireceğim. Avanos halkına hizmet için çalışacağım. Avanos ilçesinde sol partiler bölündüler. CHP’nin adayı ÖDP’li. CHP ile alakası yok” dedi.