NEVŞEHİR(MHA) Memur-Sen İl Temsilciliği ve Eğitim-Bir-Sen Nevşehir Şube Başkanlığı AK Partili 5 Milletvekili aday adayını ağırladı.

Memur-Sen İl Temsilcisi ve Eğitim-Bir-Sen Nevşehir Şube Başkanı Mustafa Özdemir ile Eğitim-Bir-Sen Yönetim Kurulu üyeleri adeta akşam mesaisine kaldı. AK Partili 5 Milletvekili adayını tek tek konuk eden sendika yöneticileri önce aday adaylarını dinledi, daha sonra da aday adaylarına seçim sürecine ve gündeme dair sorular yöneltti.

Memur-Sen İl Temsilciliği ve Eğitim-Bir-Sen Nevşehir Şube Başkanlığını ziyaret eden AK Partili Nevşehir Milletvekili aday adayları Yrd. Doç. Dr. Mehmet Karaaslan, Reyhan Memiş, Yavuz Yapar, Av. Sema Yurtbilir Yavuz ve Ahmet Bilgili önce kendilerini sendika yönetimine tanıttılar. Ardından da neden Milletvekili aday adayı olduklarından tutunda, yeni dönemde AK Parti ile ülkemizde ve ilimizde neler yapılabileceğine dair öngörülerini dile getirdiler.

Memur-Sen İl Temsilcisi ve Eğitim-Bir-Sen Şube Başkanı Mustafa Özdemir, sendikayı ziyaret eden 5 Milletvekili aday adayına da seçim sürecinde başarılar dilerken, ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür etti.