NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir’de büyük bir sabırsızlıkla beklenen Ak Partinin Nevşehir belediye başkan adayının belirlenmesinin ardından Ak Parti’den Nevşehir belediye başkan adaylığına talip olanların ne yapacağına da gözler çevrildi.

Aday adaylarından Makbule Atlı, Oğuzhan Köylü ve M Akif Yılmaz’ın dışında kalan diğer tüm adayların aday adaylığı sürecinde yaptıkları açıklamaların ardından hangilerinin büyük bir erdem göstererek Ak Parti Nevşehir belediye başkan adayının seçimi kazanması için çalışma yapağı merakla bekleniyor.

Aday adaylarından Rıdvan Köybaşı, Ersan Erkut, Zafer İnanır, Savaş Benli, Umut Ergül’ün Nevşehir belediye başkanı ve başkan adayı Hasan Ünver’e destek için yanında bulunup bulunmayacağı da önümüzdeki günlerde belli olacak.

Aday adaylarından bazılarının Nevşehir için 50 ye yakın projelerinin bulunduğunu açıklamalarının ardından aday gösterilmemelerine rağmen bu projelerini Nevşehir belediye başkan adayı Ünver ile paylaşıp paylaşmayacağını da tüm Nevşehir kamuoyu önümüzdeki günlerde görecek.