AK PARTİ Nevşehir Gençlik Kolları Başkanı Av. Mustafa Rauf Yanar Yaptığı Açıklamada AK PARTİ Acıgöl Gençlik Kolları Başkanı Osman Gülmez’e Yapmış Olduğu Çalışmalar’dan Dolayı Ve AK GENÇLİ’ĞE Yapmış Olduğu Katkılardan Dolayı Teşekkür Ediyorum Ve Yeni Seçilen AK PARTİ Gençlik Kolları Başkanımız Eşref Altın Kardeşimize Yeni Görevinde Başarılar Diliyorum Dedi.

Acıgöl Gençlik Kolları Başkanı Osman Gülmez,Yaptığı Açıklamasında Görevi Devraldığım Günden Bügüne 5 Seçim Geçirdim Ve Bu Seçimlerde Alnımızın Akıyla Çıktığımıza İnanıyoruz.

Acıgöl’de Yapmış Olduğumuz 5 Seçimde Gerçek’den Görevimizi Layıkıyla Yaptığımıza İnanıyoruz Ve Alınan Oy Oranları Bu Gerçeği Gösteriyor Bundan Sonra Yeni Seçilmiş Olan ‘ Eşref Altın ‘ Kardeşimizi Tebrik Ediyor Ve Hayırlı Uğurlu Olmasını Temenni Ediyorum Ve Her Zaman Yanlarında Olacağız Çünkü Bu Bir Dava Olayı Bu Bir Gönül Olayı O Yüzden Hiçbir Şekilde Desteklerimizi Esirgemiceğiz Tekrar Hayırlı Olsun ‘ Eşref Altın ‘ Kardeşimize Yeni Görevinde Başarılar Dilerim Dedi.

Acıgöl Ak Parti Gençlik Kolları Kongresi bugün yapıldı. Gençlik Kolları Başkanı olarak seçilen ‘Eşref ALTIN’ bugün görevi eski Gençlik Kolları Başkanı ‘Osman GÜLMEZ’ den devir aldı. Acıgöl Gençlik Kolları Başkanlığında yeni bir devir başladı.

Gençlik Kolları Başkanı Eşref ALTIN yapmış olduğu açıklamasında: ”Görevini layıkıyla yerine getireceğini, bu görev sürecinde Acıgöl’lü Genç Kardeşlerinden destek beklediğini omuz omuza daha güçlü daha dinamik bir gençlik oluşturacaklarını” belirtti.

DSC_2459 DSC_2465 DSC_2476 DSC_2492 DSC_2500 DSC_2505 DSC_2512 DSC_2518 DSC_2523 DSC_2527 DSC_2536 DSC_2540