NEVŞEHİR(MHA) Milliyetçi Hareket Partisi Acıgöl Belediye Başkan dayı Abdullah Özhan, özellikle son 5 yıl da Acıgöl ilçesine istenen düzeyde hizmetin getirilemediğine dikkat çekerken, “Acıgöl Aşığıyım, Ekibimle Hizmete Talibiz” dedi.

İlçenin her alanda gelişmesi ve geri kalmışlığından kurtulması adına nelerin yapılması gerektiğini bildiklerini ve oluşturdukları ekiple birlikte göreve gelmeleri halinde önemli işlere imza atacaklarına inandıklarını kaydeden Milliyetçi Hareket Partisi Acıgöl Belediye Başkan Adayı Abdullah Özhan, belediye yönetiminde ben değil, biz anlayışının öne çıkarılacağını vurgu yaptı.

İlçede sosyal tesislerin inşasından tutunda, buğday pazarının yapılması, kapalı Pazar alanının bir an önce ilçeye kazandırılması ve okul sıkıntısı çeken iki mahalleye bir an önce okul yaptırılması konusunda projelerinin bulunduğuna değinen Milliyetçi Hareket Partisi Acıgöl Belediye Başkan Adayı Abdullah Özhan, “Aday olmamızın en büyük sebeplerinden biri Acıgöl’ün sürekli aynı yerinde kalışı, hatta geriye gitmesi. Siyasetin içerisinde de bulunduğumuz için bunları iyi tahlil edebiliyorum. 2003-2008 Yılları arasında Ak Parti ilçe başkanlığı görevinde bulundum. O dönemde ilçemizin gelişmesi için çok ciddi çalışmalarda bulunduk. Organize sanayinin ilçemize getirilmesinde çok büyük emeklerimiz oldu. Lise binamız yoktu. Damat İbrahimpaşa Lisemiz bizim dönemimizde yapıldı. Bunlara katkılarından dolayı geçmişteki milletvekilimiz Sayın Mehmet Elkatmış’a teşekkür ediyor ve şükranlarımızı sunuyorum. Parti içindeki parçalanmalardan dolayı ayağımızı kaydırdılar. 5 Yıl süreyle Acıgöl’e çivi çakılmadı. Acıgöl’ümüze hizmet edelim diyerek aday olduk. Amacımız tamamen Acıgöl’e hizmet. Acıgöl’de o kadar çok eksiğimiz var ki. Sosyal, Kültürel ve ekonomik anlamda büyük eksikliklerimiz var. Sosyal, Kültürel, ekonomik. Sportif açıdan hemen hemen her konuda Acıgöl’ümüzü layık olduğu yere getirmek istiyoruz. Acıgöl’de hemen hemen herkesin dile getirdiği, bizzat gördüğü tüm eksikliklerin farkındayız. Ve İnşallah bunları tek tek hayata geçirmeyi istiyoruz. Yönetimimiz kesinlikle halkla birlikte beraber olacak. Bu işlerde ben değil biz olur. Projelerimiz var. Sosyal Tesis, kapalı Pazar yeri, buğday pazarı, mahallelerimizin ikisindeki okul eksikliklerini gidereceğiz. İş merkezi ve meydanlık projesini hayata geçirmeyi istiyoruz. Elektrik tellerinin yeraltına alınmasını sağlayacağız. İnşallah TOKİ projesini ilçemizde de yapmak istiyoruz. İlçelerimiz arasında sadece ilçemiz kaldı. Göç veren değil göç alan bir ilçe olmak istiyoruz. Neden Acıgöl’ümüzün bir festivali olmasın. Acıgöl’de çalışan hiçbir memurumuz bütün bu olumsuzluklardan dolayı ilçemizde konaklamıyor. Eğer seçilirsek, otobüs terminalimizi yeniden düzenleyeceğiz. Nevşehir’e giden aracı olmayanlara ciddi sıkıntılar çekiyor. Şehir içerisine giremeyen dolmuşlarımız nedeniyle vatandaşımız sıkıntılı. Borsa kavşağından ileri gidemiyor. Bu konunun tamamen buradaki yöneticilerin eksikliğinden kaynaklandığını düşünüyorum. İlçemizde başı boş hayvanlarla mücadele edilmiyor. Bu konuda Vatandaşlarımızda sıkıntılı. Elimizi taşın altına koyduk. Allah nasip ederse Acıgöl’ümüzün sorunlarını çözmeye talibiz”  diye konuştu.