Türkiye genelinde AK Parti’nin en fazla oy aldığı merkezler arasında yer alan Nevşehir’in Acıgöl ilçesi Belediye Başkanı Ercan Ertaş, AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver’e, 15 Temmuz hain darbe girişiminde ortaya konulan başarı ve desteklerinden dolayı plaket takdim etti.
Ak Parti İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver’i makamında ziyaret eden Acıgöl Belediye Başkanı  Ercan Ertaş, 15 Temmuz hain darbe girişimi sırasında, AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver başta olmak üzere yönetim kurulu üyelerinin, böyle bir süreçte ciddi bir başarı ve katkı sunduğunu belirterek, teşekkür etti ve Tanrıver’e plaket takdim etti. Ertaş ayrıca Tanrıver’e bir Türk Bayrağı ve Kuran-ı Kerim hediye etti.
AK Parti İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver ’de, Acıgöl Belediye Başkanı Ertaş’ın nazik hareketi karşısında teşekkür etti. Tanrıver:  “ 15 Temmuz  hain darbe girişimi , tüm asil Türk Milleti’nin basiretli ve dirayetli duruşu ile başarıya ulaşamamıştır. Şahsımıza karşı gösterdiğiniz nazik davranış için teşekkür ediyorum. O gece tüm millet olarak gereken cevabı hainlere vermenin de ayrıca mutluluğunu her daim yaşamaktan da büyük bir onur duyuyorum” dedi.