Acıgöl imam hatip Lisesi öğrencileri AK Parti TBMM Grup Toplantısı'nda Başbakan Binali Yıldırım ile bir araya geldi. Başbakan Binali Yıldırım Grup Toplantısında yaptığı açıklamasında; "Geçenlerde ziyaret ettiğim Nevşehir'in Acıgöl ilçesinde kendilerine söz verdim. Israrla bizi okula davet ettiler. işimiz çoktu, gidemedik ama en kısa sürede sizleri Ankara da misafir etmek istiyoruz dedik ve bugün burada Acıgöl İmama Hatip Lisesi öğrencileri ve öğretmenleri ile buluştuk. Hepsini selamlıyorum" dedi.
Ak Parti Grup Toplantısına Başbakan Binali Yıldırım'ın özel davetlisi olarak katılan Acıgöl imam hatip Lisesi öğrencilerine Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Murat Göktürk ve Ebubekir Gizligider ev sahipliği yaptı. Grup Toplantısına Acıgöl Belediye Başkanı Ercan Ertaş ve AK Parti Acıgöl İlçe Başkanı Ramazan Gül'de katıldı.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Ebubekir Gizligider ; Sn. Başbakanımız Acıgöl İmam Hatip Liseli kardeşlerimizi TBMM'de ağırladı.Yüce gönüllülükleri için Nevşehir adına şükranlarımızı sunuyorum dedi.


İşte Başbakan Binali Yıldırım'ın Acıgöllü öğrencilere seslenişi...