Nevşehir AK Parti Milletvekili Adayları Mustafa Açıkgöz, Murat Göktürk ve Ebubekir Gizligider, Nevşehir’in Acıgöl İlçesini ziyaret ederek, Pazar esnafı ile bir araya geldi.

25. Dönem Milletvekilliği seçimlerine sayılı günler kala seçim turlarına devam eden AK Parti Milletvekili Adayları Mustafa Açıkgöz, Murat Göktürk ve Ebubekir Gizligider’e, esnaflar, Acıgöl’ün AK Parti’nin kalesi olduğunu belirtti.

AK Parti İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver, Merkez İlçe Başkanı Salih Açıkgöz, Acıgöl Belediye Başkanı Ercan Ertaş, Acıgöl İlçe Başkanı Ramazan Gül, Karapınar Belediye Başkanı Mustafa Tiftik, Tatlarin Belediye Başkanı Ferhat Adıyaman, İl Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Rauf Yanar, İl Genel ve Belediye Meclis Üyeleri ile kalabalık bir parti topluluğu ile birlikte, Acıgöl Pazar yeri esnafını ziyaret eden AK Parti Milletvekili Adayları Mustafa Açıkgöz, Murat Göktürk ve Ebubekir Gizligider, Pazar yeri esnaflarının sorun ve çözüm önerilerine ilişkin görüşmelerde bulundular.

Acıgöl’ün AK Parti’nin kalesi olduğunu ifade eden AK Parti Nevşehir Milletvekili adayı Mustafa Açıkgöz, “2002’den beri yürüyen milli irade kervanını durdurmaya kimsenin gücü yetmeyecektir. AK Parti, bu seçimde oy oranını daha da artırarak yeni bir zafere daha imza atacaktır. AK Parti’nin kararlı ve dik duruşuyla karşısına çıkan bütün engeller aşıldı. Bugüne kadar girdiğimiz her seçim önemliydi ama bu seçim belki de en önemlisidir. Ülkemizin hedeflerine ulaşabilmesi için bu seçimde saflarımızı daha da sıklaştırarak, birlik ve beraberliğimizi daha da güçlendirerek Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu’na en büyük desteği vermeliyiz” dedi.

AK Parti Nevşehir Milletvekili ve adayı Murat Göktürk ise; “daha önce de sizlerin sıkıntılarını nasıl dinlediysek, nasıl çözüm bulmaya çalıştıysak ve şimdi yine karşınıza çıktıysak bundan sonraki süreçte de Acıgöl’ümüzde vatandaşlarımızla ve siz pazarcı kardeşlerimizle bir ve beraber olmaya yine devam edeceğiz” diyerek pazarcı esnafına her zaman destek olacakları sözlerini yeniledi.

Acıgöl’de başta çiftçi sorunları olmak üzere bir çok sorunun çözüme kavuştuğunu ifade eden Gizligider; “Acıgöl için milletimiz için yapacak çok şeyimiz var, halkımızdaki samimiyet, gözlerindeki heyecan bizlerdeki hizmet aşkını ikiye katlıyor, inşallah Nevşehir’imiz ve Acıgöl’ümüz için hizmet yarışı bundan sonraki süreçte de devam edecek. Bizler gönüllere köprü yapmak için buradayız, bizler yatırımların yanında aşk için, muhabbet için, buradayız. Acıgöl’ümüz hizmetlerimizle birlikte çok farklı bir görünüme kavuşacak. Bizim halkımıza, halkımızın bize olan inancı tamdır, inşallah 7 Haziran akşamı vatandaşlarımız AK Parti’ye gereken desteği verecek ve Partimizi 4. kez iktidara taşıyacaklardır” diye konuştu.

AK Parti Milletvekili Adayları Mustafa Açıkgöz, Murat Göktürk ve Ebubekir Gizligider, daha sonra Acıgöl merkez de faaliyet gösteren esnafları ziyaret ederek, sıkıntılarını dinlediler.