Nevşehir'in Acıgöl ilçesi Yukarı Mahalle Muhtarı Hasan Yalçın, seçimlerden sonra ilçelerine uğramayan vekillere sitem ederek bizler hizmet yapacak vekiller istiyoruz dedi.

Acıgöl ilçesi Yukarı Mahalle Muhtarı Hasan Yalçın, çektiği videosunu sosya paylaşım sitesindeyayaına vererk Nevşehir Milletvekillerine seslendi...

"Acıgöl halkı ne zemzem ister nede hurma..."

Sayın vekillerim Ne çabuk unuttunuz asımın neslini, ne çabuk unuttunuz bu necip milleti, Tayyip Erdoğan'ın gurur duyduğu Acıgöl halkını, Seçim döneminde acıgöl sokaklarında gördüğünüz halkla zorla elini tutuyordunuz. Ne oldu şimdi Bu insanlar size oy verdiler size yüce meclise gönderdiler. Şimdi ise siz Acıgöl halkını unuttunuz. Bu Acıgöl halkı sizleri bekliyor. Ne oldu da seçim biteli biz sizle ayrı düştük. Neredesiniz askere mi gittiniz yoksa Suriye'ye mi gittiniz?Yoksa Hacca mı gittiniz.. Hacdaki kafileler bile gelmeye başladı. Siz nerdesiniz... Korkmayın Acıgöl halkı sizden ne zemzem ister nede hurma ister... Bizler koltuk sevdalısı değil, bizler hizmet yapacak vekiller istiyoruz. İlçemiz hizmet  bekliyor sizlerden. Nevşehir Acıgöl arasında bir yıl da 3 kez asfalt çalışması yapıldı.  Maalesef sıcak asfalt çalışması yok. Vatandaşlarımızın bu yol üzerinde can ve mal güvenliği yok. Sayın Vekillerim sizleri Bir an önce ilçemize bekliyoruz. Acıgöl halkı olarak Recep Tayyip Erdoğan ile gurur duyuyoruz. Ve bu güzel ilçemde görev yapan bir mahalle muhtarı olarak İlçemle gurur duyuyorum. Bu ilçe yalnız değildir! Allah'tan yardım alan, devletinin yanında olan bu necip millete saygı duyuyorum.Sizlere minnettarım..." dedi.