TBMM Başkanvekili Ahmet Aydın, Acıgöl İmam Hatip Lisesi öğrencileri ve beraberindeki Nevşehir heyetini kabul etti.

Nevşehir Heyetinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren TBMM Başkanvekili Ahmet AYDIN;" Acıgöl İmam Hatip Lisemizi Kabulünde: "Gençlerimizi, Gazi Meclisimizde Milletvekili olarak görmek istiyoruz."dedi.

Sözlerine devam eden Ahmet Aydın, "Diğer taraftan yeni dünya düzeni altında bölgesel ve küresel anlamda belli güçlerin oynadığı oyunlar ve insanlığın geldiği noktada, dün olduğu gibi bugünde zalimin karşısında mazlumun yanında olan milletimiz bundan vazgeçmeyecektir.

Şunu özellikle belirtmek isterim ki, gençlerimizle bir arada iken onların milli ve manevi değerlerine olan bağlılıklarıyla bize aks ettirdikleri, istikbal için bizlere umut ve güven vermiştir. Milletinin ve ülkesinin değerlerine, temellerine bağlı ve geldiği kökü tam anlamıyla benimsemiş arkadaşlarımla bir arada olmak, özellikle ülkemizin ve coğrafyamızın bu günlerde yaşadığı zorlu günlerde bize umut vermiştir. Kardeşlerimiz sahip oldukları şuur, inanç, azim ve kararlılığıyla bizlere bir kez daha milletin yolunda olduğumuzu hatırlatmışlar, verdikleri destekle bizleri gururlandırmışlardır. 2023 hedefine ve 2071 idealine giderken, liderlerinin yanında olduklarını ve bu ülkü doğrultasında bizlerle bir olduklarını bizlere göstermişlerdir" dedi.

Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Murat Göktürk ve Ebubekir Gizligider'in ev sahipliğinde gerçekleşen ziyarete, Acıgöl Belediye Başkanı Ercan Ertaş ve AK Parti Acıgöl İlçe Başkanı Ramazan Gül'de katıldı.