AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, yaklaşan erken genel seçim sürecine ilişkin önemli açıklamalarda bulunarak : " 1 Kasım kardeşliğimiz ve istikrar için önemli " ifadesinde bulundu.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Açıkgöz, 1 Kasım seçimlerinin önemine vurgu yaptı. Açıkgöz:  '1 Kasım seçimleri istikrarın temini ve istikbal için önem taşıyor' dedi.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Eczacı Mustafa Açıkgöz, 1 Kasım seçimlerinin ülkenin birliğinin, beraberliğinin, kardeşliğinin, kazanım ve istikrarının korunması adına çok önemli olduğunu belirtti.

Aynı zamanda AK Parti Nevşehir 26.Dönem 1. sıra milletvekili adayı olan Açıkgöz, Ekomomik ve Siyasi istikrar için 1 Kasım Milli İradenin kaderini belirleyeceği bir dönüm noktasıdır dedi.

Türkiye'nin AK Parti iktidarında uzun yıllardır koalisyonun olmadığı, istikrarla yönetilen ve çok hızlı kazanımlar elde ettiği bir süreç yaşadığını vurgulayan Açıkgöz, 1 Kasım seçimlerinin siyasi matematiğin ötesinde anlamlara sahip olduğunu, oy verenlerin sorumluluğunu daha da artırdığını ifade etti.

Açıkgöz, şöyle konuştu: 

"Halkın koalisyon kültürünün yerleşmesi konusunda verdiği mesajları AK Parti dışındaki partilerin samimiyetle değerlendirmemesi ya da hiç kale almaması, MHP gibi ve bütün bunlara rağmen şu anda halen ülkenin hükümetsiz kalmadan bir süreci götürüyor olması, istikrarın ve kazanımların çok önemli olduğunun bir kez daha teyidi anlamına gelmekte. 1 Kasım seçimleri, ülkemizin birliğinin, beraberliğinin, kardeşliğinin, kazanım ve istikrarın korunması adına çok önemli. Çok değerli Nevşehir'imizden, vatandaşlarımızdan partimize daha fazla teveccüh gösterip bizi daha fazla çalışma yönünde yüreklendirmelerini ve görevlendirmelerini rica ediyoruz." dedi.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz,"Kurban Bayramı vesilesiyle bizleri biz yapan, kırgınlıklarımızı bir kenara bırakıp ayrışmak yerine kucaklaşmamızı, birlik olmamızı sağlayan o güzel duyguların tüm yüreklere hakim olmasını temenni ediyorum. Başta şehit ve gazi aileleri olmak üzere tüm Nevşehirli hemşerilerimizin Kurban Bayramını kutlarken, sevdikleri ile birlikte sağlık ve mutluluk içinde bir bayram geçirmelerini temenni eder, sevgi ve saygılarımı sunarım."