Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz açıklamasında; Cumhurbaşkanı’ mız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN, 10 Ağustos 2014’te gerçekleştirilen Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde halkın yüzde 52’sinin oyunu alarak tarihe geçmişti. 

Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN, Türkiye’nin doğrudan halkoyuyla seçilen ilk Cumhurbaşkanı olmuştu. Millet iradesinin sandığa yansıdığı 10 Ağustos gününün, ne kadar önemli bir gün olduğunu bize bugünlerde bir kez daha gösterdi. Ümmetin umudu, Cumhur’ un Başkanı, dünya lideri Reis’ imiz; gücünü milletten alan ve bu gücü yine milletin ve ülkemizin çıkarları için kullanan bir Cumhurbaşkanıdır. Doğru olduğunu düşündüğü her konuda sonuna kadar mücadele eden, Türkiye’ yi muasır medeniyetler üzerine çıkarmak ve ülkemizi en iyi şekilde temsil etmek için Anayasa’ nın verdiği yetkileri yine milletimizin huzuru, refahı ve çıkarları için sonuna kadar kullanan bir liderdir.

“Aziz ve Kahraman Milletimiz, Reis’ ine Sahip Çıktı”

15.07.2016 Cuma günü Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) ve Paralel Devlet Yapılanması (PDY) tarafından milletimize, devletimize, hukuka, demokrasiye, milli iradeye ve yüce şahıslarına karşı gerçekleştirilen kanlı darbe girişimine karşı Sayın Cumhurbaşkanı’ mız; kararlı, dirayetli, soğukkanlı, metin ve dik duruşla vatandaşlarımızı meydanlara davet etmiş ve aziz milletimizle meydanlarda omuz omuza, canları pahasına milletimize, devletimize, şanlı bayrağımıza ve kutlu vatanımıza sahip çıkarak hainlerin girişimini bertaraf etmiştir. Aziz ve kahraman milletimiz de Reis’ ine sahip çıkmıştır.

Cumhur’un Başkanı Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’ ı Rabbim başımızdan eksik etmesin, ömrünü bereketlendirsin ve aziz milletimizi her zaman muzaffer kılsın.