AK Parti milletvekili adayı Mustafa Açıkgöz, Acıgöl ilçesi ile İnallı köyü ve Karapınar beldesinde vatandaşların büyük ilgisiyle karşılaşırken köy ve belde sakinleri ile sohbet ederek 24 Haziran Pazar günü yapılacak olan seçimlerin önemini anlattı. Acıgöllü hemşehrilerinden destek ve dualarını istedi.

AK Parti Nevşehir milletvekili adayı Mustafa Açıkgöz, "Bugün bizi coşkuyla bağrına basan, Anadolunun incisi Acıgöl ilçesindeki değerli hemşehrilerimize belde ve köylerindeki tüm kardeşlerime şükranlarımı sunuyorum" dedi..

AK Parti 27.Dönem Nevşehir milletvekili adayı Mustafa Açıkgöz, 24 Haziran’da yapılacak olan seçimlerin ülkemiz için ‘diriliş ve şahlanış’ olacağını belirtti.

Seni Başkan Yapacağız REİS!
Birlik, beraberlik, kardeşlik içinde yürüttüğümüz seçim çalışmalarında, gittiğimiz gezdiğimiz görüştüğümüz hemşehrilerimizin hepsi ağız birliği yapmışcasına büyük destek dua ve teveccühlerini gösteriyor hamd olsun. Anadolun kadim kenti Nevşehir'de halkımız “Tek millet, tek bayrak, tek vatan, tek devlet: Rabia” bilinci ile Ülkemiz üzerinde operasyon yapmak isteyenlere fırsat vermeyeceklerini ve bunuda 24 Haziran'da sandık başında göstereceklerini söylüyorlar... Nevşehir halkımıza güvenimiz tam ve bu bilinç ile aydınlık yarınların Türkiye’sini hep birlikte İnşa Edeceğiz.

"Allaha şükürler olsun 2001 yılında aziz Milletimiz AK Partiyi kurdu ve kaptanımızı belirledi. Geçtiğimiz 16 yılda yılmadan usanmadan durmadan yolumuza devam ederek bereketli işler yaptık. Ancak bir çokta badireler de atlattık. Çünkü, gelişen değişen ve büyüyen Yeni Türkiye birilerini rahatsız etti. Başta Genel Başkanımız Dünya Lideri mazlumların umudu Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere hükümetimizle ve milletimizle birlikte sıkıntılı günleri geride bıraktık. Geldiğimiz bu süreçte 24 Haziran Türkiyenin şahlanış ve yeniden diriliş dönemi olacak" dedi.

Sizlerde takip ediyorsunuzdur, Ülkemiz, sadece iç düşmanlarla değil, dış düşmanlarla da bir mücadele içinde.Ama ne yapsalar Durduğumuz yer, attığımız her adım net ve belli. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın koyduğu 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine hep birlikte ulaşacağız. Dünya Liderimizin yanında dik duracağız. Seni Başkan yapacağız” diyor, hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum” açıklamalarında bulundu.

27.Dönem Nevşehir Milletvekili Adayı Mustafa Açıkgöz bugün Gülşehir ve Acıgöl ilçesi, Karapınar ve Tatlarin beldeleri ile İnallı köyünde vatandaşlarla buluşarak seçim çalışmalarını yürüttü.

Tatlarin Beldemizdeyiz.

Açıkgöz; “24 Haziran, eski yönetim sistemiyle birlikte, eski devir siyasetinin ve siyasetçilerinin de tarihe karıştığı gün olacaktır. Yeni dönemde, bozgunculara, terörist sevicilere, ülkesini dışarıda kötüleyenlere, sadece takoz olmayı siyaset sananlara yer yok.” dedi.

Acıgöl/Karapınar’dayız.

TEK MİLLET TEK BAYRAK TEK VATAN TEK DEVLET #Vakit Nevşehir Vakti

Karapınar, “Biz de rekora talibiz. Milletin adamı Recep Tayyip Erdoğan’a hep destek, tam destek.” diyor.

Acıgöl/İnallı Köyümüzdeyiz.

“24 Haziran’da İRADE, ERDEM VE CESARETLE TÜRKİYE’Yİ ŞAHLANDIRMAYA İnallı da hazır”

Teşekkürler ACIGÖL! 

Seçim çalışmalarında gece gündüz yürüyüşüne devam eden AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar'da : "Milletimiz kendi geleceğine, ülkemizin siyasi istikrarına, Reis’ine sahip çıkacak; milletimiz kazanacak. Büyüyen Nevşehir, büyüyen Tatlarin, büyüyen Türkiye olacak. Tatlarin DEVAM diyor.." dedi.

Açıkgöz'e Acıgöl ilçe, belde ve köy ziyaretlerinde AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar, Acıgöl Belediye Başkanı Ercan Ertaş, Tatlarin Belediye Başkanı Ferhat Adıyaman, Karapınar Belediye Başkanı Mustafa Tiftik, Acıgöl İlçe Başkanı Ramazan Gül ve partililer eşlik etti.