AK Parti Nevşehir Milletvekili ve 27. Dönem Milletvekili Adayı Mustafa Açıkgöz, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a 7'den 77'ye Nevşehirli vatandaşlarımızın duyduğu büyük sevgi ile nasıl sağlam bir gönül bağı kurduğunu bir kez daha seçim gezilerinde şahit olduk.

Anaların ve babaların duası, çocukların rüyası, gençlerin umudu olan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a duyulan bu güven ve bu muhteşem sevgi 24 Haziran seçimleri içinde halkımızın sandıklarda vereceği en güzel cevap niteliğini taşıyor. Allahın izni, halkımızın destek, dua ve teveccühleri ile 25 Haziran Pazartesi günü Vakit Türkiye'nin Diriliş ve Şahlanışı için Milad olacaktır" dedi.

Açıkgöz: Bu sese kulak verin ! Çocuklar neden Erdoğan'ı çok seviyor ?

AK Parti Nevşehir Milletvekili ve 27. Dönem Milletvekili Adayı Mustafa Açıkgöz, Türkiye siyaset tarihinde şimdiye kadar böylesi bir sevgi çoğu kimseye nasip olmadı. Yine Cumhuriyet tarihinden bugüne kadar hiçbir dönem bir Devlet halkıyla bu kadar kucaklaşmadı bu kadar yakın ilişkiler içinde olmadı. 

Karşımızda duran zat, Türkiye'nin izzet ve şerefini, maddi ve manevi değerini yeniden dünyaya göstermiş bir lider. Dik duruşlu, açık sözlü, yürekli, cesur, tavizsiz, azimli, sesiyle gönül teline dokunan, mazlumun yanında duygusal, zalimin yanında azametli bu adam... Kimi çocuğun Tayyip amcası kiminin dedesi, kiminin kahramanı... Öyleki, Büyünce ne olacaksın sorusuna "Erdoğan" olacağım diyecek kadar sevdalı ona...

Yine Erdoğan'ı en güzel ifade eden Dombıra parçasını dillerinden düşürmeyen çocukların sevdası... 

Açıkgöz: "Her insana böyle bir sevgi nasip olmuyor, Cumhurbaşkanımız kimi çocukların Tayyip Dedesi, kimi eli öpülesi analarımızın da evladı olmayı başarmıştır. ”diye konuştu. Açıkgöz: 24 Haziran Pazar gününü işaret ederek İşte Çocuklarımızın mutlu yarınları için Şimdi Vakit Türkiye Vakti" dedi.

İşte AK Parti Nevşehir Milletvekili ve 27 . dönem Adayı Mustafa Açıkgöz'ün Kozaklı ilçesindeki bir köy ziyaretlerinde toplanan 100 lerce çocuk seçim aracında Erdoğan'ın resmini ve Dombıra müziğini görünce bakın nasıl eşlik ettiler. Gelin şimdi hep birlikte izleyelim...