AK PARTİ Nevşehir Milletvekili TBMM Başkanlık Divanı Kâtip Üyesi Ecz. Mustafa AÇIKGÖZ;28 Şubat; ülkemizin Başbakanını asan 27 Mayıs’ tır, 12 Mart’ tır, 12 Eylül’ dür. Siyaset sevdalısı şapkaların dekoru, ülke; oyuncağı halk olan tiyatrodur.

28 Şubat; Türkiye’ de siyasi, idari, hukuki ve toplumsal alanlarda “Post- Modern Darbe” olarak nitelendirilen, tarihe kara bir leke olarak geçen süreçtir.

28 Şubat darbesinin en büyük mağdurları eğitim hakkı engellenen İmam Hatip lisesi ve üniversite öğrencileri olmuştur.  8 yıllık kesintisiz eğitim, üniversiteye girişteki katsayı engeli ve başörtüsü yasağı ile tarihteki örneğine ender rastlanır bir adaletsizliğe imza atılmıştır.

28 Şubat, kişi inanç hürriyetine vurulan en ağır darbedir. Halka rağmen halk için yapıldığı iddia edilen aciz, zavallı bir müdahaledir. Rahmetli Necmettin ERBAKAN’ ın Başbakanlığını yürüttüğü hükümet ve aziz milletimizin iradesi hiçe sayılmıştır.

Kurucu Genel Başkanımız Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN ve Türkiye sevdalısı dava arkadaşlarımız; aziz milletimize güvenerek siyasi tarihimize yeni bir soluk ve özgüven getirerek, halkın ayrıştırılması yerine bütünleştirici bir anlayışla özgürlükleri ülkemize ve milletimize hâkim kılmıştır. 

14 yıldır AK Parti kadroları milli iradenin timsali olmuştur. Sayın Genel Başkanımız Ahmet DAVUTOĞLU Başbakanlığında 64. Hükümetimiz ve AK Parti kadrolarımız da insan özgürlüklerini sivil Anayasa ile güvence altına almak için gece gündüz çalışmaktadır.

“Bin Yıl Sürecek” diyenlere “Milli İrade Tokadı” nı, aziz milletimiz iradesini sandığa yansıtarak demokratik yollarla indirmiştir. Yeni Türkiye yolunda azim ve kararlılığımız devam edecek, milletten aldığımız gücü yine milletimizin bekası için kullanacağız.''dedi.