Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi'nde düzenlenen AK Parti Aday Tanıtım toplantısında açıklamalarda bulunan AK Parti TBMM Divan Katip Üyesi ve Nevşehir Milletvekili Eczacı Mustafa Açıkgöz, "Nevşehir ilçe ve belde belediye başkan adaylarımızı açıkladığımız Aday Tanıtım Toplantımız her zamanki gibi AK Şölendi. AK Parti'yi diğerlerinden ayıran temel özellik, milletin çıkarlarını, ülkenin menfaatlerini daima kendisinin üstünde tutmasıdır. Ak parti, milletimizin partisidir. ‪“Rekabet helal, hizmet hak, kardeşlik bâkidir.” ‬AK Parti Nevşehir ailesi olarak ilimizi ve tüm ilçelerimizi 31 Mart’ta AK Belediyecilikle Allah’ın izni; milletimizin desteği, teveccühü, güveniyle taçlandıracağız. Yine milletimiz kazanacak. Milletimize hizmetkâr olmaya DEVAM Ak parti" dedi.

Her partilinin bu davaya ve bu ülkeye karınca misali hizmet ettiğini ifade eden Açıkgöz, Haksızlığa karşı mücadele eden, güçlünün değil mazlumun yanında olan, milletin derdiyle dertlenen bir liderlerinin olduğunu söyledi. Açıkgöz, şöyle konuştu:

"Hepimizin çok önemli görevleri var. 31 Mart yerel seçimlerinde çok çalışmamız gerekiyor. Bu yolda ümit, azim, gayret, çalışmak, üretmek, hizmetkarlık, tevazu, samimiyet ve edep vardır. Bu kutlu yürüyüşte küsmek, darılmak, kırılmak, tembellik, çekememezlik ve haset yoktur. Çünkü bu yol, kuru bir particilik ve cihangirlik yolu asla değildir. Bu yol sefa yolu değil, cefa yoludur. Ve bu dava, hiçliğin içerisinde var olma yoludur. Bizim bu davaya ihtiyacımız var. Çocuklarımız ve geleceğimiz için bu davaya ihtiyacımız var." ifadelerine yer verdi.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Eczacı Mustafa Açıkgöz, AK Parti Aday Tanıtım toplantısında yaptığı konuşmasında, “Bizler hizmete talibiz hizmet etmeye devam edeceğiz. Samimi olacağız. Tevazu sahibi olacağız gayret sahibi olacağız. Zaman bir olma birlik olma zamanıdır." dedi. Konuşmasında Yerel seçimlerin önemine değinen Açıkgöz, "Değerli gönüldaşlarım, 31 Mart tarihi bir seçimden öte, hem ülkemiz hemde milletimiz adına büyük önem arz ediyor. 

Kapı kapı ev ev sokak sokak dolaşmalıyız . 31 Mart yerel seçimlerinde kadın kollarımıza gençlik kollarımıza ve diğer yönetimlerimize güvenimiz tamdır.  Biz annelerimize teyzelerimize bacılarımıza kız kardeşlerimize güveniyoruz. Gençler. Başımızın tacı geleceğimizin güvencesi gençlerimize, yiğitlerimize, evlatlarımıza güvenimiz tamdır. Bu seçim her zamankinden önemli biz bu zamana kadar liderimizin yükünü almamız lazım diyorduk. Bugün öyle demiyoruz bu seçimde her birimiz Recep Tayyip Erdoğan olmalıyız diyoruz” dedi.


"Nevşehir'imizi bir yıldız gibi parlatacağız"
AK Parti Nevşehir Milletvekili Açıkgöz “31 Mart yerel seçimleri için önümüzde artık 2,5 aylık bir zaman kaldı. Adaylarımız bu zaman zarfında yola koyulacaklar. Allah’ın izniyle ve milletimizin, Nevşehirli hemşehrilerimizin takdiriyle millete ve Nevşehir'e hizmet yolunda yeni bir başlangıcı hep birlikte inşallah gerçekleştireceğiz. İnşallah milletimiz 24 Haziran seçimlerinde olduğu gibi Cumhur İttifakına bağlılığını gösterecek, ülkemizin bekası, milletimizin geleceği için ve ülkemizin daha güçlü olması için gerekeni yapacaktır. Biz buna inanıyoruz. Nevşehir'in 2023 yolunda daha fazla zaman kaybetmeye ihtiyacı yok. Belediye hizmetlerini de işin içine katarak Nevşehir'de gönül kardeşliği kurup Nevşehir'e en güzel hizmetleri vereceğiz ve Nevşehir'imizi bir yıldız gibi parlatacağız.” dedi.