AK Parti Nevşehir Yerel Yönetimler istişare ve değerlendirme toplantısında konuşan AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı, İç Anadolu Bölge Sorumlusu, TBMM Divan Katip Üyesi ve AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, 31 Mart 2019 Mahalli İdareler Seçimleri için ; “31 Mart Yerel Seçimleri sadece bir iktidar olma ya da belediye kazanma seçimleri değil, ülkenin beka sorunudur.” dedi.
Türkiye üzerine oynanan oyunlara dikkat çeken Açıkgöz, “31 Mart seçimleri sadece belediye başkanları seçimi değildir. Güçlü Türkiye’nin beka seçimidir. Milletimizin lideri Cumhurbaşkanımız Sn Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde Gönül Belediyeciliği için vatandaşlarımıza tek tek ulaşacağız, gönüllerde yer edineceğiz. Önce Millet Önce Memleket ‬diyerek yine milletimiz kazanacak, AK Parti kazanacak.” dedi.

Türkiye’nin ilk kez 1994’te İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı iken Sayın Recep Tayyip Erdoğan sayesinde hizmet belediyeciliği ile tanıştığını ifade eden Açıkgöz, Allah onu başımızdan eksik etmesin" dedi.

Açıkgöz; "31 Mart Mahalli İdareler seçimlerini Cumhurbaşkanımız, Liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ında dediği gibi; 'Gönül Belediyeciliği' seçimi olarak görüyoruz. Şimdiye kadar AK Parti olarak girdiğimiz tüm seçimler tarihi önem taşıyordu ama 31 Mart seçimleri ülkemiz ve milletimiz için miladi bir önem taşıyor. 1 Nisan Pazartesi gününe kadar halkımıza 31 Mart seçimlerinin önemini anlatacağız. 31 Mart'ın ne olduğunu ve sonrasında nasıl bir Türkiye'nin beklediğini kapı kapı dolaşıp dile getireceğiz. Sıkmadık el, dokunmadık gönül, fethetmedik kalp bırakmayacağız. Rabbimin izni halkımızın duaları destek ve teveccühleri ile de inşallah bu seçimlerdende zaferle ayrılacağız. " diye konuştu.