AK Parti Nevşehir Milletvekili, TBMM Başkanlık Divanı Üyesi, Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mustafa Açıkgöz, Kozaklı belediye başkan adayı Akif Kabukcuoğlu’nun seçim çalışmalarına destek vermek için Kozaklı ilçesine çıkarma yaptı.

İlk olarak AK Parti Kozaklı seçim bürosunu ziyaret eden, daha sonra İlçe Başkanı Orhan Uçar ve Belediye Başkan Adayı Akif Kabukcuoğlu ile birlikte esnaf esnaf gezen Milletvekili Açıkgöz, vatandaşlarla sohbet edip, ilçenin çözüm bekleyen sorunlarını dinledi.

31 Mart Yerel seçimlerinde AK Parti Kozaklı Belediye Başkan Adayı Av. Akif Kabukcuoğlu için tüm Kozaklılılardan destek ve dualarını isteyen Açıkgöz, bu seçimin ülkemiz adına büyük önem arz ettiğini ifade etti. 

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz burada yaptığı konuşmasında; "Kozaklılı hemşerilerimizi ve esnaflarımızı ziyaret ettik.‬‪“Kozaklı’mız, Nevşehir’imiz, ülkemiz, istikbalimiz için, daha istikrarlı bir Türkiye için sizlerin desteğini istiyoruz. Kalkınma yerelde başlar. AK Belediyecilikle, 94 ruhuyla çalışacağız. Bizim Sevdamız Kozaklı “ dedi.

Sağlık turizmimizin kalbi Kozaklı’mızdayız.
AK Parti Nevşehir Milletvekili Açıkgöz;
“AK kadrolar olarak Kozaklı’mıza sera, ısınma,alt-üst yapı, hastane ve sıcak asfalt müjdemizi veriyoruz. Belediye Başkan adayımız Akif Kabukcuoglu’na 31 Mart’ta desteklerinizi bekliyoruz, Kozaklı hasret kaldığı AK Belediyeciliğe, Gönül Belediyeciliği’ne kavuşacak inşaAllah." dedi.