AK Parti Nevşehir milletvekili adayı Mustafa Açıkgöz, Acıgöl ilçesi ile İnallı köyü ve Karapınar beldesinde vatandaşların büyük ilgisiyle karşılaşırken köy ve belde sakinleri ile sohbet ederek 24 Haziran Pazar günü yapılacak olan seçimlerin önemini anlattı. Acıgöllü hemşehrilerinden destek ve dualarını istedi.

Türkiye de oynanan oyunların bozulması için dua ve destek istiyorum diyen Ak Parti Nevşehir Milletvekili Adayı Mustafa Açıkgöz, “Görüyorumki sizler herşeyin farkındasınız. Çok söze gerek yok her şey ortada sizlerden destek ve dua istiyorum” dedi. 

Seçim çalışmasını Acıgöl bölgesinde sürdüren Açıkgöz, "81 milyon vatandaşımızın tamamının geleceği için çalışıyoruz. Acıgöl her zamanki gibi Reis’inin ve AK PARTİ’mizin yanında yeni zaferler için milletimizle omuz omuza 24 Haziran’a yürüyoruz. Zafer, milletimizin olacak. Vakit Türkiye Vakti..." dedi.

Acıgöl/Karapınar’dayız.

TEK MİLLET TEK BAYRAK TEK VATAN TEK DEVLET #Vakit Nevşehir Vakti

Karapınar, “Biz de rekora talibiz. Milletin adamı Recep Tayyip Erdoğan’a hep destek, tam destek.” diyor.

Acıgöl/İnallı Köyümüzdeyiz.

“24 Haziran’da İRADE, ERDEM VE CESARETLE TÜRKİYE’Yİ ŞAHLANDIRMAYA İnallı da hazır”

Teşekkürler ACIGÖL! 

AK Parti Nevşehir milletvekili adayı Mustafa Açıkgöz, "Bugün bizi coşkuyla bağrına basan, Anadolunun incisi Acıgöl ilçesindeki değerli hemşehrilerimize belde ve köylerindeki tüm kardeşlerime şükranlarımı sunuyorum" dedi..

Açıkgöz'e Acıgöl ziyaretlerine AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar, AK Parti 26.Dönem Milletvekili Ebubekir Gizligider, Acıgöl Belediye Başkanı Ercan Ertaş, Karapınar Belediye Başkanı Mustafa Tiftik, Acıgöl İlçe Başkanı Ramazan Gül ve partililer eşlik etti.