AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Türkiye'nin İlk Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı Grup toplantısı öncesi Meclis kapısında karşıladı. Başkan Erdoğan, daha sonra konuşmasını yapmak üzere AK Parti Grup Salonu'na geldi. AK Parti Nevşehir Milletvekili ve TBMM Divan Üyesi Mustafa Açıkgöz, Türkiye Başkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ile grup toplantısı öncesinde ayak üstü görüşerek, Tüm Nevşehirli hemşehrilerinin selamlarını iletti. Başkan ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ile grup toplantısı öncesinde meclis girişinde görüşen AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, kendilerine Nevşehir halkının selamlarını ilettiği bildirildi. Başkan Erdoğan'da, Açıkgöz aracılığı ile Tüm Nevşehirlilere selamlarını iletti.

AK Parti Nevşehir İl Teşkilat Başkanı Serhat Sonugelen'in de yer aldığı Grup toplantısı sonrası AK Parti 27. Dönem Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz ve Yücel Menekşe TBMM çatısı altında Gülşehir İlçe Teşkilatı ile bir araya gelerek yeni görevlerinde başarılar diledi. 

AK Parti TBMM Divan Katip Üyesi ve Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz; "AK PARTİ Grup Toplantımız için Gazi TBMM’ye teşrif eden milletimizin lideri, Cumhurun Başkanı, Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdogan’ı Gülşehir İlçe Teşkilatımızla birlikte Grup Toplantımızda dinliyoruz" dedi.

Açıkgöz; "Gülşehir İlçe Teşkilatımızla milletin evi Gazi TBMM’de AK Parti Nevsşehir Milletvekilleri olarak bir aradayız. “Bizim işimiz sevgi, bizim işimiz gönül işi, bizim gücümüz milletimizin teveccühü. Gülşehir için, Nevşehir için sizlerle 16 yıldır olduğu gibi çalışmaya devam edeceğiz.” dedi.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Yücel Menekşe; "Haftalık olağan grup toplantımızı Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdogan ‘ın başkanlığında gerçekleştiriyoruz. Nevşehir Gülşehir ilçe teşkilatımız, kadın kolları ve gençlik kolları bu haftaki grup toplantımızda bizleri yalnız bırakmadıkları için teşekkür ederiz." dedi.