AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı TBMM Divan Katip Üyesi ve AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, AK Parti Kırşehir Merkez İlçe Kongresine katıldı.

AK Parti Merkez İlçe Kongresinde konuşan AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz; "CHP Zihniyeti; Heykel açmakla, çeşme tamir edip açılışıyla iş yaptığını sanıyor. CHP ne Kırşehir’e ne de Türkiye’ye hizmet üretmedi, üretemez!" dedi.

Milletvekili Açıkgöz konuşmasının devamında şu ifadelere yer verdi; "Mazlumların umudu, milletimizin lideri Cumhurbaşkanımız Sn Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğindeki AK kadrolarımız gece gündüz demeden çalışıyor. Kırşehir Merkez İlçe Kongremiz hayırlı olsun.

Ahi Evran’ın diyarı Kırşehir’imiz AK belediyeciliği yeniden hak ediyor. Teşkilatlarımızda eski-yeni değil dava bilinci vardır. Hep birlikte çalışarak, Gönül Seferberliği ile milletimize hizmet yolunda AK kadrolarımızla bir ve beraberiz." dedi.

AK Parti Kırşehir Merkez İlçe Kongresinde tek aday olan Ali Demir, Merkez İlçe Başkanlığına seçildi.

Kongreye, AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı TBMM Divan Katip Üyesi ve AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz ile birlikte AK Parti Genel Merkez Kırşehir Koordinatörü Ekrem Görçeker, ilçe ve belde belediye başkanları ile parti temsilcileri ve çok sayıda partili katıldı.