Geleneksel hale gelen Ak Parti kamplarının 28’incisi Ankara Kızılcahamam'da başladı. Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığındaki toplantıda, yerel seçim sonuçları değerlendirilecek.

Toplantının ilk gününde AK Parti Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki ve TBMM Divan Katip Üyesi, AK Parti Nevşehir Milletvekili ve AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mustafa Açıkgöz tarafından Yerel Yönetimler konusunda sunumlar gerçekleştirildi.

Kızılcahamam Eliz Otel'de düzenlenen kampın ilk gününe dair açıklamada bulunan TBMM Divan Katip Üyesi, AK Parti Nevşehir Milletvekili ve AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mustafa Açıkgöz, "AK PARTİ 28. İstişare ve Değerlendirme Toplantımızda Kayseri-Kırıkkale-Kırşehir-Çorum-Yozgat-Sivas illerimizden gelen il, ilçe, belde belediye başkanlarımızla açılış toplantımızı gerçekleştirdik. “Hedefimiz istişare ile gelişen AK Belediyeciliği daha da ileriye taşımaktır.” dedi.

Toplantının ikinci gününde Türkiye Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan yapacağı açılış konuşmasında 31 Mart yerel seçim sonuçlarını değerlendirecek.

Öte yandan AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Yücel Menekşe ile birlikte AK Parti Nevşehir Teşkilatı, Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, ilçe ve belde belediye başkanları, İl Genel Meclis Başkanı AK Parti'nin Kızılcahamam kampına katılmak üzere Ankara'ya gittiler.